Upptäck Steg-för-steg-guide för att ladda ner TikTok-videor gratis

Som en av världens mest populära sociala medieapplikationer används TikTok för att ansluta sig med människor, lära sig nya saker, diskutera sociala ämnen och underhålla oss. Det finns många saker du kan dela på TikTok, och det tillåter också oss att ladda ner videor från TikTok.

Du kan skapa, redigera och ladda ner TikTok-videor så länge den ursprungliga användaren tillåter sina följare att göra det. Appen har en strikt regel om att använda andras innehåll för sin egen monetära vinning, så du måste vara mycket försiktig när du laddar ner deras videor.

ADVERTISEMENT

Om du är intresserad av att lära dig hur man laddar ner TikTok-videor gratis, kolla in guiden nedan.

Upptäck Steg-för-steg-guide för att ladda ner TikTok-videor gratis
Bildkälla: The New York Times

Anledningar att ladda ner TikTok-videor gratis

Det finns en massa anledningar varför människor vill ladda ner TikTok-videor gratis. När den ursprungliga uppladdaren vill ta bort videon du gillar, vill du alltid spara en kopia för dig själv. 

Upptäck Steg-för-steg-guide för att ladda ner TikTok-videor gratis
Bildkälla: Forbes

Detta är mycket viktigt, särskilt om videon rör din utbildning eller om du vill använda den som bevis i rätten. Du vill också ladda ner TikTok-videor som en del av ditt bibliotek och kunna dela dem med dina vänner offline. 

ADVERTISEMENT

Du kan sedan använda dessa videor som en del av din presentation i skolan eller på jobbet. Deras offline-åtkomst gör det enklare för dig att dela dem, eftersom de inte behöver en internetanslutning för att fungera.

Ett påminnelse när du laddar ner TikTok-videor

Även om du har möjlighet att ladda ner TikTok-videor gratis, måste du fortfarande be om tillstånd från ägaren till videon. 

Att ladda ner och använda deras TikTok-videor kan betraktas som stöld, särskilt om du använder deras innehåll för att tjäna pengar

ADVERTISEMENT

De kan skicka in en rapport till TikTok för att stänga av ditt konto. Därför är det bäst att alltid be om tillstånd från den ursprungliga postaren innan du laddar ner något på plattformen.

Hur man laddar ner TikTok-videor gratis på Android

Det finns en viktig skillnad när det gäller att ladda ner TikTok-videor gratis på Android och iOS.

Upptäck Steg-för-steg-guide för att ladda ner TikTok-videor gratis
Källa till bild: WIRED

För att ladda ner videor på din Android-telefon öppnar du TikTok-appen och hittar videon du vill ladda ner. Det bör finnas en Dela-ikon på höger sida av skärmen.

Detta öppnar en lista med alternativ, inklusive att dela videon på andra sociala medieplattformar. Hitta alternativet Spara video och tryck på det för att ladda ner videon gratis.

OBS! Denna alternativ finns endast om användaren tillåter andra användare att ladda ner deras video.

Så laddar du ner TikTok-videor gratis på iOS

Att ladda ner videor gratis på iOS-enheter involverar fler steg. Börja med att öppna TikTok-appen och sök efter videon du vill ladda ner. 

När du har hittat videon, tryck på Dela-knappen, bläddra bland alternativen och välj Spara video. Videon kommer att börja laddas ner, och det enda du behöver göra är att vänta tills framstegsindikatorn når fullt. 

Du kan sedan kolla i din Foton-app för att se om din enhet har laddat ner videon helt. 

Appar för att hjälpa dig att ladda ner TikTok-videor gratis

Det finns många appar som låter dig ladda ner TikTok-videor gratis på din telefon och din dator.

Upptäck Steg-för-steg-guide för att ladda ner TikTok-videor gratis
Bildkälla: BBC

Om användaren har inaktiverat funktionen för att spara videon på sin profil kan du inte ladda ner videon. Om du inte har en skärminspelare kan du använda dessa appar för att ladda ner videon själv.

Observera att du fortfarande bör be om tillåtelse från ägaren av videorna och kontot innan du laddar ner någonting.

VideoProc Converter AI

VideoProc Converter AI är en av de bästa apparna för att ladda ner TikTok-videor gratis. Den är också säker och effektiv för att ladda ner videor från många andra sociala medieappar. 

Det bästa med att använda appen är att den ger dig möjlighet att ladda ner videor utan vattenstämpel. Med några alternativ kan du enkelt ladda ner videon, och den ger omedelbart högkvalitativa resultat. 

Appen har även redigeringsverktyg för att ta bort vattenstämplar, möjlighet att rotera videorna och mycket mer.

SaveTT

SaveTT är ytterligare en TikTok-videonerladdare som låter dig enkelt ladda ner TikTok-videor till MP3 och MP4-format. 

Den erbjuder snabba och enkla nedladdningar utan några nedladdningsbegränsningar. Du kan också ladda ner videor utan vattenstämpel, och den låter dig även dela dina nedladdade videor med vänner offline.

SnapTik

Om du letar efter ett snabbt och enkelt sätt att ladda ner TikTok-videor utan att behöva hantera många menyval och alternativ är SnapTik det bästa alternativet.

Du kan ladda ner videor på vilken enhet som helst, och det lämnar inte en vattenstämpel för att förbättra videokvaliteten. Det är gratis att använda, och du får resultaten inom några sekunder efter att du laddat ner videon.

Alla videor lagras direkt på din enhet, så du behöver inte oroa dig för att de lagras någon annanstans.

TikMate

TikMate är ett kraftfullt verktyg som låter dig ladda ner och hantera videor med HD-kvalitet. Om du letar efter den bästa nedladdningen av TikTok-videor, är detta den bästa på marknaden. 

Appen erbjuder också ett verktygsfack där du kan hantera alla dina nedladdade videor och redigera dem direkt efter nedladdningen. Du kan också visa de nedladdade videorna genom den inbyggda spelaren i appen. 

Att ladda ner TikTok-videor gratis är väldigt enkelt. Med TikMate kan du göra det på bara några steg.

Slutsats

Med miljoner människor som använder TikTok för att hitta underhållande och mycket lärorika videor, letar många också efter sätt att spara och ladda ner dessa videor av olika skäl. Därför är det viktigt att du också lär dig hur du laddar ner TikTok-videor gratis. Allt du behöver göra är att följa stegen ovan och ladda ner videorna utan att behöva hantera många problem.

Läs på ett annat språk