Cum să urmărești fotbalul online pe smartphone-ul tău

Vizionarea echipei tale de fotbal și a jucătorilor tăi preferați pe telefonul mobil poate fi o modalitate bună de a te distra și de a fi distras în timp ce ești în mișcare. Acum există multe modalități prin care poți urmări fotbalul online pe smartphone-ul tău datorită avansului tehnologic.

Singura întrebare acum este unde poți găsi platforma care îți va permite să urmărești fotbalul online pe smartphone-ul tău? Poți folosi platforme de streaming, dar acestea adesea îți percep o taxă de abonament sau poți urmări gratuit, dar riști să fii deranjat de reclamele pop-up.

ADVERTISEMENT

Fie că alegi să urmărești fotbalul online gratuit sau cu abonament, vizionarea acestuia pe smartphone-ul tău este cea mai bună modalitate de a face asta. Verifică cum poți urmări fotbalul online pe smartphone-ul tău cu ghidul de mai jos.

Cum să urmărești fotbalul online pe smartphone-ul tău
Sursa imaginii: LinkedIn

Ce să faci pentru a urmări fotbalul online pe smartphone-ul tău

Deși poți descărca întotdeauna o aplicație care să îți permită să urmărești fotbalul online pe smartphone-ul tău, există încă câteva aspecte pe care trebuie să le iei în considerare mai întâi.

Cum să urmărești fotbalul online pe smartphone-ul tău
Sursa imaginii: Soccerscene

Descărcarea unei aplicații sau vizitarea unui site poate avea riscuri, în special dacă descarci aplicația greșită.

ADVERTISEMENT

Sunt și situații în care aplicația oferă doar meciuri de fotbal, doar pentru a descoperi că acestea nu sunt disponibile deoarece nu dețin drepturi de difuzare.

Iată câteva sfaturi pe care le poți urma pentru a te asigura că ai parte de o experiență completă de vizionare.

Descărcați doar de pe platforme legitime

Aplicațiile mobile pot fi descărcate practic oriunde pe smartphone-ul dvs., dar trebuie să fiți foarte atenți la locul de unde le descărcați. 

ADVERTISEMENT

Ar trebui să descărcați aceste aplicații doar de pe platforme legitime precum Google Play Store și Apple App Store. Aceste platforme oferă un nivel de securitate, deoarece scanează aplicația înainte ca aceasta să poată fi descărcată. 

În plus, aplicațiile nu vor fi disponibile pentru descărcare dacă sunt considerate a avea malware și alte probleme de securitate.

Folosește un VPN adecvat

Dacă, dintr-un motiv oarecare, nu poți viziona nicio transmisie live din meciurile tale preferate, poți folosi întotdeauna un VPN. Un VPN îți permite să-ți masclezi adresa IP, astfel încât să poți accesa regiuni restricționate și să vizualizezi meciurile tale preferate de fotbal.

Aceasta ajută, de asemenea, la protejarea smartphone-ului tău de a fi urmărit, ceea ce adaugă un nivel de securitate atunci când ești expus pe internet.

Verificați aplicația înainte de a o descărca

Chiar dacă știți deja de unde să descărcați aplicațiile legal, ar trebui totuși să verificați aplicația pentru funcțiile și alte beneficii pe care le oferă. Multe dintre aceste aplicații mobile de streaming, în special cele gratuite, nu au multe funcționalități.

Ele au doar câteva canale din care să alegeți, în timp ce altele oferă diferite funcționalități precum transmisii de înaltă calitate și informații suplimentare.

Alegeți aplicația potrivită pentru dvs. verificând mai întâi descrierile și funcțiile acesteia înainte de a o descărca.

Aplicații pentru a urmări fotbalul online pe smartphone-ul tău

Acum, că știi precauțiile de care ai nevoie pentru a urmări fotbalul online pe smartphone-ul tău, este timpul să afli care sunt cele mai bune aplicații. 

Cum să urmărești fotbalul online pe smartphone-ul tău
Sursa imaginii: The Hollywood Reporter

Aceste aplicații oferă o gamă variată de caracteristici și opțiuni care îmbunătățesc experiența ta de vizionare. Le poți vedea pe toate mai jos.

ESPN

ESPN este unul dintre cele mai populare canale sportive și s-a aventurat în streaming-ul mobil pentru majoritatea sporturilor pe care le acoperă, inclusiv fotbalul.

Dețin drepturile de difuzare pentru toate sporturile majore, ceea ce înseamnă că poți urmări echipele tale preferate în meciurile lor respective.

Aplicația include, de asemenea, o interfață intuitivă alături de știri la cerere, analize de la experți, interviuri cu jucătorii tăi preferați și multe altele.

SuperSport

SuperSport este o altă aplicație care îți permite să urmărești fotbal din întreaga lume. Ei oferă și alte sporturi precum cricket, rugby, golf, tenis și multe altele.

Este aplicația ideală pentru pasionații de sport, deoarece îți aduce cele mai noi știri, scoruri live și rezultate. Poți urmări echipele tale favorite jucându-se pe teren în rezoluție de înaltă calitate.

Poți de asemenea seta notificări ca mementouri pentru a urmări echipele tale favorite de fotbal.

Televiziunea de Fotbal Live

Dacă există o aplicație de fotbal pe care trebuie să o descarci acum, este Televiziunea de Fotbal Live. Această aplicație mobilă are tot ce își dorește un fan de fotbal.

Poți urmări meciuri în direct, scoruri live și statistici, iar în plus poți verifica programul meciurilor viitoare ale echipei tale favorite. Aplicația a categorisit toate meciurile în campionate, astfel încât să poți verifica totul printr-o singură accesare.

Poți găsi toate echipele din toate țările. Televiziunea de Fotbal Live este creată pentru a fi aplicația de referință a fanilor de fotbal pentru a viziona fotbalul online.

Paramount+

Paramount+ este destul de diferit de exemplele mentionate anterior. Este in principal o platforma de streaming de divertisment care pune accent pe emisiuni TV si filme, dar exista si sport si stiri disponibile pe platforma. 

Dintre acestea se numara fotbalul pe care il poti urmari in direct pe smartphone-ul tau. Paramount+ are o abonament lunar sau anual la un pret foarte mic, dar functiile sunt aproape nelimitate. 

Poti opri si derula meciurile in direct astfel incat sa nu pierzi niciun detaliu, iar de asemenea exista emisiuni partenere care exploreaza in detaliu sporturile – toate acestea in cadrul Paramount+.

Fubo

Fubo este cea mai populară aplicație din lume pentru sporturi și divertisment. Aplicația oferă o mulțime de conținut legat de fotbal și transmisiuni live cu peste 350 de canale active din care să alegi. 

Poți urmări cea mai extinsă acoperire a sporturilor live și evenimente sportive majore din toată lumea legate de fotbal cu aplicația Fubo. Interfața sa fără cusur îți permite să navighezi mai ușor pentru a găsi meciul de fotbal pe care îl cauți. 

Ai, de asemenea, o rezoluție de înaltă calitate, astfel încât să poți surprinde acțiunea spectaculoasă a fotbalului în toată gloria sa.

Concluzie

Sunt mai multe modalități de a urmări fotbalul online, dar vizionarea de pe smartphone este una dintre cele mai bune și convenabile modalități de a face acest lucru. Beneficiezi de cea mai bună rezoluție alături de multe alte funcții pe care aceste aplicații mobile de streaming le au de oferit. Îndrăznește să consulți recomandările de mai sus și vezi care ți se potrivește cel mai bine.

Citeste în alta limba