Walmart – Învață cum să aplici pentru locuri de muncă

Walmart este o corporație de retail care oferă multe oportunități de muncă atractive pentru cei care le caută. Există multe motive pentru care aproape toată lumea dorește să se alăture acestei companii. Oportunitățile variază de la rate competitive la dezvoltare și avansare în carieră.

Există, de asemenea, un număr mare de beneficii la lucrul la Walmart pe care nici nu veți crede că le oferă. Dacă căutați un loc de muncă stabil care oferă tipurile de beneficii pe care le căutați, Walmart este cea mai bună opțiune.

ADVERTISEMENT

Vezi cum poți începe călătoria ta și învață cum să aplici pentru locuri de muncă la Walmart.

Walmart - Învață cum să aplici pentru locuri de muncă
Sursă imagine: Quartz

Cum este să lucrezi la Walmart?

Prima întrebare pe care ai pune-o dacă vrei să aplici pentru un loc de muncă la Walmart este cum este să lucrezi acolo.

Walmart - Învață cum să aplici pentru locuri de muncă
Sursa imaginii: Walmart Corporate

Walmart este o companie de retail unde trebuie să interacționezi cu clienții. Dacă nu ești o persoană sociabilă , s-ar putea să te afli într-o poziție dificilă sau să aplici pentru locuri de muncă în cadrul companiei care nu necesită interacțiune cu clienții.

ADVERTISEMENT

Mulți angajați anteriori au menționat că magazinul oferă multe beneficii și recenziile au subliniat că oferă un venit stabil, ore de muncă adecvate și că au învățat multe aptitudini transferabile în alte industrii.

De ce aplici la Walmart?

Poate nu este cea mai glamuroasă slujbă din lume, însă dacă vrei să ai un venit stabil și un loc de muncă satisfăcător, Walmart este cheia către succesul tău.

Vei observa că managerii sunt mai dornici să lucreze cu tine pentru a-ți dezvolta abilitățile și nici măcar nu ai nevoie de o diplomă universitară pentru a începe să lucrezi pentru ei. Există de asemenea o mulțime de oportunități de carieră pentru creșterea ta, iar a avea un loc de muncă stabil în această economie înseamnă mult pentru tine.

ADVERTISEMENT

Pe lângă asta, ai de asemenea acces la o serie de beneficii pentru angajați cum ar fi asigurare medicală, planuri de pensie, programe de avansare în carieră și multe altele.

Pregătirea pentru Aplicarea la Locuri de Muncă la Walmart

Aplicarea pentru locuri de muncă la Walmart necesită multă pregătire, în special dacă este prima dată când aplici pentru orice fel de muncă. 

Walmart - Învață cum să aplici pentru locuri de muncă
Sursa imaginii: PYMNTS

Pregătirea te poate ajuta să anticipezi problemele și să le rezolvi imediat, permițându-ți astfel să finalizezi întregul proces de angajare într-un timp foarte scurt. 

Vezi ce trebuie să faci pentru a te pregăti pentru aplicația ta mai jos.

Explore and Understand Your Role

Cel mai bun lucru atunci când aplici pentru un loc de muncă la Walmart este că poți explora și descoperi multe dintre rolurile oferite pe site-ul oficial al lor. 

Poți găsi toate posturile disponibile și le poți verifica pe fiecare pentru a decide care ți se potrivește cel mai bine. Solicitanții trebuie să înțeleagă rolul și responsabilitățile înainte de a-și începe aplicația. 

De asemenea, este util să cercetezi istoria companiei, cultura de lucru și misiunea astfel încât să înțelegi în ce cred ei.

Pregătește-ți CV-ul

CV-ul tău joacă un rol foarte critic în aplicația ta. Trebuie să conțină toate informațiile personale și detaliile de contact. 

Totul trebuie să fie corect și precis, inclusiv abilitățile pe care le ai de oferit. Asigură-te că evidențiezi abilitățile și că acestea se potrivesc cu poziția pentru care aplici.

Îmbracă-te adecvat

Mulți oameni subestimează adesea cât de important este să te îmbraci adecvat pentru a lăsa o impresie bună asupra recrutorului. 

Chiar dacă nu este nevoie să poarte un costum doar pentru a-i impresiona, îmbrăcându-te adecvat atunci când vii la interviu va avea un efect de durată asupra recrutorului. 

Doar acest lucru te poate ajuta pe parcursul procesului de recrutare să îți îmbunătățești șansele de a fi angajat.

Cum să aplici pentru locuri de muncă la Walmart

Pentru a aplica pentru locurile de muncă la Walmart, începi vizitând website-ul oficial. Veți găsi o mulțime de informații disponibile pe site și poate fi un pic copleșitor. 

Walmart - Învață cum să aplici pentru locuri de muncă
Sursa imaginii: RetailWire

Iată pașii simplificați pentru aplicarea la locurile de muncă la Walmart.

Crearea unui Cont

Creează un cont sau autentifică-te în contul tău dacă ai deja unul. Contul tău va servi și ca profil în timpul aplicației tale.

Profilul tău trebuie să conțină toate detaliile necesare pentru aplicație, deoarece acestea vor fi verificate și în momentul în care aplici pentru un job.

Odată autentificat, mergi pe pagina principală a Carierei și selectează jobul pentru care vrei să aplici.

Aplicarea Online

Faceți clic pe Aplicare și completați formularul de aplicare online cu informațiile dvs. Va trebui, de asemenea, să încărcați mai multe documente, cum ar fi CV-ul, scrisoarea de intenție și altele. 

Rețineți să verificați totul pentru erori de ortografie și să vă asigurați că documentele au fost încărcate corect înainte de a trimite. 

După trimitere, vor revizui cererea dvs. și va trebui să așteptați câteva zile înainte de a fi contactat din nou.

Interviu și Evaluare

După câteva zile, ar trebui să primești un e-mail sau un apel dacă sunt interesați să te angajeze. Vei fi programat să vii la biroul lor pentru un interviu și o serie de evaluări pentru a-ți testa abilitățile. 

Pregătește-te pentru interviul tău și îmbracă-te corespunzător pentru eveniment. Asigură-te că vii înainte de program pentru a te pregăti cum se cuvine pentru interviu. 

Atât interviul, cât și evaluarea ar putea dura ceva timp sau chiar întreaga zi.

Verificare a Antecedentelor și Ofertă de Muncă

După interviu și evaluare, vor analiza întreaga ta aplicație.

La acest punct al procesului de recrutare, ei vor efectua o verificare a antecedentelor și vor contacta fostul tău angajator pentru mai multe detalii.

Asigură-te că îi informezi și pe fostul tău angajator despre aceasta, astfel încât să nu fie surprinși. După efectuarea verificării antecedentelor, vei primi un alt email prin care vei fi rugat(ă) să te întorci la biroul lor pentru oferta de muncă.

Concluzie

Sunt multe motive pentru care ar trebui să aplici pentru un loc de muncă la Walmart. Compania are o rețea vastă de magazine și sedii în întreaga lume care oferă diverse roluri de la poziții de nivel de intrare până la poziții corporative. Pentru cei care iau în considerare o carieră la Walmart, aceasta este șansa ta de a demonstra că ești potrivit și de a aplica astăzi!

Citeste în alta limba