McDonald’s – Învață Cum să Aplici pentru Joburi

McDonald’s nu este doar despre a vă oferi o masă delicioasă, ci și despre un venit stabil. Puteți lucra într-un magazin McDonald’s și găsi o oportunitate foarte interesantă pentru venit și creștere profesională. Poate fi chiar un pas către o carieră mai promițătoare mai târziu.

Când te gândești la McDonald’s, mintea îți zboară imediat la hamburgeri și cartofi prăjiți, dar poate reprezenta acea carieră minunată la care ai visat. Totul începe cu trimiterea aplicației tale online.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să-ți începi călătoria și cariera la McDonald’s, consultă ghidul de mai jos pentru a învăța cum să aplici pentru locuri de muncă la McDonald’s.

McDonald's - Învață Cum să Aplici pentru Joburi
Sursa imaginii: Corporația McDonald’s

De ce ar trebui să aplici pentru un loc de muncă la McDonald’s

Nu numai că McDonald’s oferă un loc de muncă stabil pentru cei care îl caută, dar există și o mulțime de motive pentru care oamenii ar dori să aplice la lanțul de restaurante fast-food. 

McDonald's - Învață Cum să Aplici pentru Joburi
Sursa imaginii: Business Insider

Aici ai acces la o serie de beneficii și avantaje care nu sunt disponibile în altă parte.

ADVERTISEMENT

Training Corespunzător

Multe restaurante obișnuiesc să angajeze noi angajați așteptându-se să știe deja regulile. De aceea, McDonald’s se remarcă ca o companie prietenoasă cu începătorii, oferind training adecvat și detaliat noilor angajați. 

Astfel, aceștia înțeleg ce trebuie făcut și de ce trebuie făcut. Există mai multe programe de training prin care trebuie să treci înainte de a fi permis măcar să lucrezi în magazin.

Beneficii de sănătate

Un alt motiv excelent pentru a aplica pentru un loc de muncă la McDonald’s sunt beneficiile lor de sănătate. Angajații eligibili beneficiază de acoperire medicală, precum și de asigurare dentară și de vedere pentru controale. 

ADVERTISEMENT

Nu sunt multe companii care acoperă astfel de cheltuieli pentru fiecare angajat pe care îl au.

Program flexibil și echilibru corect între viața activă și munca

Lucrul la McDonald’s poate fi puțin chaotic și agitat. Vor exista zile lungi în care muncești 12 ore, dar compania apreciază și echilibrul corect între viața activă și munca.

Angajații pot alege un program flexibil pentru a-și adapta viața din afara locului de muncă. În timp ce pot apărea situații în care trebuie să muncești peste program, vei fi de asemenea compensat corect pentru munca grea depusă.

Discount pentru angajați

Toți angajații McDonald’s beneficiază de reduceri pentru angajați, chiar și atunci când nu sunt de serviciu. 

Aceasta înseamnă că ei pot economisi bani de fiecare dată când aleg să mănânce la orice restaurant McDonald’s din apropiere. Este o reducere specială pentru toți angajații pentru dedicarea lor la locul de muncă.

Ce sunt cerințele pentru a lucra la McDonald’s

Sunt mărci cerințe pe care trebuie să le îndeplinești înainte de a putea aplica pentru un loc de muncă la McDonald’s. Trebuie să ai vârsta legală pentru a aplica pentru un loc de muncă full-time. 

McDonald's - Învață Cum să Aplici pentru Joburi
Sursa Imaginii: Los Angeles Times

Unele magazine permit persoanelor de 14 ani și peste să aplice pentru un loc de muncă part-time. Trebuie să furnizezi consimțământul părinților și alte documente de identitate emise de guvern pentru a evita orice probleme. 

Candidații trebuie să aibă de asemenea un diploma de liceu, în timp ce pentru alte poziții vor fi necesare calificări suplimentare, cum ar fi o diplomă de colegiu și mai multe certificări. 

Anumite poziții vă vor solicita să aveți experiență anterioară, cum ar fi supervizorii și managerii. Toate cerințele pot fi consultate pe site-ul oficial de cariere.

Unde să aplici pentru joburi la McDonald’s

Poți aplica pentru joburi la orice magazin McDonald’s, dar știi că există și mai multe modalități prin care poți aplica fără a merge la un magazin din apropiere? Una dintre cele mai bune modalități de a aplica pentru un job la McDonald’s este să aplici online.

Procesul de aplicare online este foarte simplu și eficient. Poți găsi mai multe informații mai jos despre aplicația online.

Pe lângă aplicarea online, poți verifica și alte site-uri web terțe care promovează aplicații pentru joburi, cum ar fi Indeed. Există și târguri de joburi și evenimente la care poți participa pentru a fi angajat cât mai repede posibil.

Completarea Aplicației Tale Online la McDonald’s

Dacă ești interesat să aplici online, există anumite etape pe care trebuie să le urmezi pentru a-ți trimite aplicația online. 

McDonald's - Învață Cum să Aplici pentru Joburi
Sursa imaginii: Daily Meal

Reține că totul se face online cu excepția momentului în care te vor suna pentru interviu. 

S-ar putea să fie necesar să vii la biroul lor pentru interviu sau pot realiza interviul prin telefon sau printr-un apel video online.

Trimiterea Cererii Tale Online

Accesează site-ul oficial și dă clic pe Carieră. Caută și alege postul disponibil pentru care vrei să aplici și apasă butonul de Aplică.

Completează informațiile personale și completează formularul de aplicare online cu mai multe detalii.

Enumeră orice experiență anterioară de muncă și asigură-te că oferi atât detaliile de contact, cât și disponibilitatea ta. Verifică totul înainte de a trimite.

Evalurare de Personalitate și Interviu

După ce ai trimis aplicația, vei fi invitat să treci prin diferite tipuri de evaluări. Unul dintre acestea este evaluarea de personalitate, unde se verifică cum reacționezi la diferite scenarii de lucru.

Aceasta examinează trăsăturile personale și etica ta de muncă. Veți fi de asemenea chemat la o serie de interviuri în funcție de poziția pentru care ai aplicat.

Aceasta poate fi realizată online prin apel video sau ar putea să-ți programze o întâlnire la biroul lor. Ai putea chiar să treci prin mai multe interviuri cu o echipă de evaluare.

Verificarea Antecedentelor și Oferta de Muncă

McDonald’s efectuează și o verificare a antecedentelor pentru toți aplicanții. Ar putea contacta angajatorul dvs. anterior pentru a verifica angajarea dvs., precum și pentru a discuta cu alte referințe din CV-ul dvs. 

Compania poate solicita, de asemenea, ca să vă supuneți la testarea pentru droguri. Odată ce totul este finalizat și ați furnizat toate cerințele de care au nevoie, veți fi invitat la biroul lor pentru oferta de muncă. Puteți semna oferta de muncă și puteți începe mai târziu pregătirea.

Orientare și Formare

Noii angajați trec printr-o orientare și un tur al întregii facilități pentru a se familiariza. De asemenea, sunt prezentați echipei cu care vor lucra, în special în magazinele McDonald’s. 

După aceea, toți angajații noi vor trece printr-o formare extensivă care poate dura câteva săptămâni înainte să poată lucra în magazin.

Concluzie

McDonald’s oferă oportunități pentru persoanele care sunt în căutarea unor locuri de muncă stabile. Ai stabilitate financiară, și posibilități de carieră pentru creștere și dezvoltare, chiar înveți abilități noi pe care le poți folosi atunci când decizi să lucrezi într-o altă industrie.

Citeste în alta limba