Descoperă Pașii pentru a Descărca Gratuit Videoclipuri de pe TikTok

Ca una dintre cele mai populare aplicații de social media din lume, TikTok este folosit pentru a conecta oamenii, a învăța lucruri noi, a discuta probleme sociale și a ne distrage. Există multe lucruri pe care le poți împărtăși pe TikTok, iar de asemenea ne permite să descărcăm videoclipuri de pe TikTok.

Poți crea, edita și descărca videoclipuri TikTok atâta timp cât utilizatorul original își permite followerilor săi să facă acest lucru. Aplicația are o regulă strictă referitoare la folosirea conținutului altor persoane în scopuri financiare proprii, deci trebuie să fii foarte atent atunci când descarci videoclipurile lor.

ADVERTISEMENT

Dacă ești interesat să înveți cum să descarci videoclipuri TikTok gratuit, consultă ghidul de mai jos.

Descoperă Pașii pentru a Descărca Gratuit Videoclipuri de pe TikTok
Sursa imaginii: The New York Times

Motive pentru a Descărca Videoclipuri TikTok Gratuit

Sunt multe motive pentru care oamenii vor să descarce videoclipuri TikTok gratuit. Atunci când autorul original vrea să șteargă videoclipul pe care îl apreciezi, întotdeauna vrei să îți salvezi o copie pentru tine. 

Descoperă Pașii pentru a Descărca Gratuit Videoclipuri de pe TikTok
Sursa imaginii: Forbes

Acest lucru este foarte important, mai ales dacă videoclipul se referă la educația ta sau vrei să servească ca probe în instanță. De asemenea, vrei să descarci videoclipuri TikTok ca parte a bibliotecii tale și să le poți împărtăși cu prietenii offline. 

ADVERTISEMENT

Apoi le poți folosi ca parte a prezentării tale la școală sau la muncă. Accesibilitatea lor offline face mai ușor să le împărtășești, deoarece nu au nevoie de o conexiune la internet pentru a funcționa.

O Rememorare Când Descarci Videoclipuri TikTok

Deși poți descărca videoclipuri TikTok gratuit, va trebui totuși să soliciti permisiunea proprietarului videoclipului.

Descărcarea și utilizarea videoclipurilor lor TikTok pot fi considerate furt, în special dacă folosești conținutul lor pentru a câștiga bani.

ADVERTISEMENT

Pot trimite un raport către TikTok pentru a-ți suspenda contul. De aceea este recomandat să ceri întotdeauna permisiunea originalului înainte de a descărca ceva pe platformă.

Cum să descărcați videoclipuri TikTok gratuit pe Android

Există o diferență cheie în descărcarea videoclipurilor TikTok gratuit pe Android și iOS. 

Descoperă Pașii pentru a Descărca Gratuit Videoclipuri de pe TikTok
Sursa imaginii: WIRED

Pentru a descărca videoclipuri pe telefonul dvs. Android, porniți aplicația TikTok și găsiți videoclipul pe care doriți să-l descărcați. Ar trebui să existe un icon pentru partajare pe partea dreaptă a ecranului. 

Aceasta deschide o listă de opțiuni, inclusiv partajarea videoclipului pe alte platforme de socializare. Găsiți opțiunea de Salvare videoclip și apăsați-o pentru a descărca videoclipul gratuit. 

Rețineți că această opțiune este disponibilă doar dacă utilizatorul permite altor utilizatori să-și descarce videoclipul. 

Cum să descărcați videoclipuri TikTok gratuit pe iOS

Descărcarea gratuită a videoclipurilor pe dispozitivele iOS implică mai multe pași. Începeți prin deschiderea aplicației TikTok și căutarea videoclipului pe care doriți să-l descărcați.

Odată ce ați găsit videoclipul, atingeți butonul de Partajare, derulați printre opțiuni și selectați Salvare Video. Videoclipul va începe să se descarce, iar tot ce trebuie să faceți este să așteptați până când bara de progres ajunge la capăt.

Puteți apoi verifica aplicația Fotografii pentru a vedea dacă dispozitivul a descărcat complet videoclipul.

Aplicații care te ajută să descarci gratuit videoclipuri de pe TikTok

Sunt multe aplicații care îți permit să descarci videoclipuri de pe TikTok gratuit pe telefonul tău și pe computer. 

Descoperă Pașii pentru a Descărca Gratuit Videoclipuri de pe TikTok
Sursa imaginii: BBC

Dacă utilizatorul a dezactivat funcția de Salvare a videoclipului în profilul lor, nu vei putea descărca videoclipul. Cu excepția cazului în care ai un înregistrător de ecran, poți utiliza aceste aplicații pentru a descărca videoclipul pentru tine. 

Reține că ar trebui totuși să ceri permisiunea proprietarului videoclipurilor și a contului înainte de a descărca ceva.

VideoProc Converter AI

VideoProc Converter AI este una dintre cele mai bune aplicații pentru descărcarea gratuită a videoclipurilor TikTok. Este, de asemenea, sigură și eficientă pentru descărcarea videoclipurilor de pe multe alte aplicații de social media. 

Cel mai bun aspect al utilizării acestei aplicații este că îți permite să descarci videoclipuri fără marca de apă. Cu câteva opțiuni, poți descărca cu ușurință videoclipul și îți oferă imediat rezultate de înaltă calitate. 

Aplicația are, de asemenea, unelte de editare pentru a ajuta la îndepărtarea mărcilor de apă, te lasă să rotești videoclipurile și multe altele.

SaveTT

SaveTT este încă un descărcător de video-uri TikTok care vă permite să descărcați cu ușurință video-urile TikTok în format MP3 și MP4. 

Oferea descărcări rapide și ușoare fără nicio limitare de descărcare. De asemenea, puteți descărca video-urile fără nicio filigramă și chiar vă permite să distribuiți video-urile descărcate cu prietenii offline.

SnapTik

Dacă căutați o modalitate rapidă și ușoară de a descărca videoclipuri de pe TikTok fără a vă ocupa cu multe meniuri și opțiuni, SnapTik este cea mai bună opțiune. 

Puteți descărca videoclipuri pe orice dispozitiv, fără a lăsa o filigramă pentru a îmbunătăți calitatea videoclipului. Este gratuit de utilizat, iar rezultatele le obțineți în câteva secunde după descărcarea videoclipului. 

Toate videoclipurile sunt stocate direct pe dispozitivul dvs., astfel încât să nu vă faceți griji că ar fi stocate în altă parte.

TikMate

TikMate este o unealtă puternică care îți permite să descarci și să administrezi videoclipuri cu calitate HD. Dacă cauți cea mai bună descărcare de videoclipuri TikTok, aceasta este cea mai bună de pe piață.  

Aplicația oferă, de asemenea, un set de instrumente unde poți gestiona toate videoclipurile descărcate și să le editezi direct după descărcare. De asemenea, poți viziona videoclipurile descărcate printr-un player integrat în aplicație. 

Descărcarea videoclipurilor TikTok gratuit este foarte simplă. Cu TikMate, poți face acest lucru în doar câțiva pași.

Concluzie

Cu milioane de persoane folosind TikTok pentru a găsi videoclipuri amuzante și foarte educative, mulți caută și modalități de a salva și descărca aceste clipuri pentru diferite motive. De aceea, este important să învățați cum să descărcați videoclipurile TikTok gratuit. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii de mai sus și să descărcați videoclipurile fără a întâmpina multe dificultăți.

Citeste în alta limba