Walmart – Lær hvordan du søker på jobber

Walmart er et handelskonsern som tilbyr mange attraktive jobbmuligheter for de som leter etter det. Det er mange grunner til hvorfor nesten alle ønsker å bli med i dette selskapet. Mulighetene spenner fra konkurransedyktige priser til karriereutvikling og fremgang.

Det er også mange fordeler ved å jobbe på Walmart som du ikke vil tro de tilbyr. Hvis du leter etter en stabil jobb som tilbyr de typene fordeler du ser etter, er Walmart det beste svaret.

ADVERTISEMENT

Sjekk hvordan du kan starte din reise og lære hvordan du kan søke på jobber hos Walmart.

Walmart - Lær hvordan du søker på jobber
Bildekilde: Quartz

Hvordan er det å jobbe på Walmart?

Det første spørsmålet du ville stille deg hvis du vurderer å søke jobb hos Walmart, er hvordan det er å jobbe der. 

Walmart - Lær hvordan du søker på jobber
Bildekilde: Walmart Corporate

Walmart er et detaljhandelsselskap der du må samhandle med kundene. Hvis du ikke er en person som trives med å være blant folk, kan du finne deg selv i en vanskelig situasjon eller måtte søke jobber innen selskapet som ikke krever interaksjon med kunder. 

ADVERTISEMENT

Mange tidligere ansatte har nevnt at butikken tilbyr mange fordeler, og gjennomgangene har gjentatt at de tilbyr en stabil inntekt, passende arbeidstid og har lært mange ferdigheter som kan overføres til andre bransjer.

Hvorfor søke jobb hos Walmart?

Det er kanskje ikke verdens mest glamorøse jobb, men hvis du ønsker å ha en stabil inntekt og en tilfredsstillende jobb, er Walmart nøkkelen til suksessen din.

Du vil oppleve at lederne er mer villige til å samarbeide med deg for å utvikle ferdighetene dine, og du trenger ikke engang en høyskolegrad for å begynne å jobbe for dem. Det finnes også mange karrieremuligheter for vekst, og å ha en stabil jobb i denne økonomien vil bety mye for deg.

ADVERTISEMENT

I tillegg til dette får du også tilgang til en rekke ansattfordeler som medisinsk forsikring, pensjonsplaner, karriereutviklingsprogrammer og mye mer.

Forberedelser til å søke på jobber hos Walmart

Å søke på jobber hos Walmart krever mye forberedelser, spesielt hvis dette er første gangen du søker på en jobb av noe slag.

Walmart - Lær hvordan du søker på jobber
Kilde: PYMNTS

Forberedelser kan hjelpe deg med å forutse problemer og løse dem umiddelbart, slik at du kan fullføre hele ansettelsesprosessen på kort tid.

Sjekk ut hva du trenger å gjøre for å forberede deg til søknaden din nedenfor.

Utforsk og Forstå Din Rolle

Det beste med å søke jobber på Walmart er at du kan utforske og oppdage mange av rollene som tilbys på deres offisielle nettside.

Du kan finne alle ledige stillinger og sjekke hver av dem slik at du kan bestemme deg for hvilken som passer deg best. Søkere må forstå rollen og ansvarene før de starter søknadsprosessen.

Det hjelper også å undersøke selskapets historie, arbeidskultur og misjon slik at du forstår hva de tror på.

Forbered din CV

Din CV spiller en svært viktig rolle i din søknad. Den må inneholde all din personlige informasjon og kontaktinformasjon. 

Alt må være korrekt og nøyaktig, inkludert ferdighetene du har å tilby. Sørg for å fremheve ferdighetene dine og at de også er relevante for stillingen du søker på.

Kle deg for å imponere

Mange undervurderer ofte hvor viktig det er å kle seg passende for å etterlate et godt inntrykk på rekruttereren.

Du trenger ikke å iføre deg dress for å imponere dem, men å kle deg passende når du kommer inn til intervjuet vil ha en varig effekt på rekruttereren.

Dette alene kan hjelpe deg i ansettelsesprosessen for å forbedre sjansene dine for å bli ansatt.

Slik søker du jobb på Walmart

Å søke jobb på Walmart starter med å besøke den offisielle nettsiden. Det vil være mye informasjon tilgjengelig for deg på nettsiden, og det kan være litt overveldende. 

Walmart - Lær hvordan du søker på jobber
Kilde: RetailWire

Her er de forenklede trinnene for å søke jobb på Walmart.

Opprette en konto

Opprett en konto eller logg inn på kontoen din hvis du allerede har en. Din konto vil også fungere som din profil under søknaden din. 

Din profil må inneholde alle nødvendige detaljer for søknaden da de vil også kontrollere den når du søker på en stilling. 

Når du er logg inn, gå til karrieresidene og velg den jobben du vil søke på.

Søknad Online

Klikk på Søk og fyll ut online søknadsskjema med informasjonen din. Du må også laste opp flere dokumenter som CV, søknadsbrev og mange andre. 

Husk å gjennomgå alt for stavefeil og forsikre deg om at dokumentene er riktig lastet opp før du sender inn. 

Etter innsendingen vil de vurdere søknaden din, og du må vente noen dager før du hører fra dem igjen.

Intervju og vurdering

Etter noen dager bør du motta en e-post eller et anrop hvis de er interessert i å ansette deg. Du vil bli planlagt til å komme til kontoret deres for et intervju og en rekke vurderinger for å teste ferdighetene dine.

Forbered deg til intervjuet og kled deg passende for arrangementet. Sørg for å komme før avtalen for å forberede deg til intervjuet på riktig måte.

Både intervjuet og vurderingen kan ta litt tid eller det kan til og med vare hele dagen.

Bakgrunnssjekk og Jobbtilbud

Etter intervjuet og vurderingen vil de gjennomgå hele søknaden din

På dette tidspunktet i ansettelsesprosessen vil de gjennomføre en bakgrunnssjekk, og de vil ta kontakt med din tidligere arbeidsgiver for flere detaljer. 

Sørg også for å informere tidligere arbeidsgiver om dette, slik at de ikke blir overrasket. Etter gjennomføring av bakgrunnssjekken, vil du motta en annen e-post som ber deg om å komme tilbake til kontoret deres for jobbtilbudet.

Avslutning

Det er mange grunner til at du bør søke på jobber hos Walmart. Selskapet har et stort nettverk av butikker og kontorer over hele verden som tilbyr ulike roller fra inngangsstillinger til lederstillinger. For de som vurderer en karriere hos Walmart, er dette sjansen din til å bevise at du passer perfekt, søk i dag!

Les på et annet språk