McDonald’s – Lær hvordan du søker jobber

McDonald’s handler ikke bare om å gi deg et deilig måltid, men også en stabil inntekt. Du kan jobbe på en McDonald’s-restaurant og finne en veldig interessant mulighet for inntekt og karrierevekst. Det kan til og med være et springbrett til en mer lovende karriere senere.

Når du tenker på McDonald’s, går tankene dine umiddelbart til burgere og pommes frites, men det kan være den fantastiske karrieren du har drømt om. Alt begynner med at du sender inn søknaden din på nettet.

ADVERTISEMENT

Hvis du ønsker å starte reisen og karrieren din hos McDonald’s, kan du se på veiledningen nedenfor for å lære hvordan du søker på jobber hos McDonald’s.

McDonald's - Lær hvordan du søker jobber
Bildekilde: McDonald’s Corporation

Hvorfor du bør søke jobber på McDonald’s

McDonald’s tilbyr ikke bare en stabil jobb for de som leter etter det, men det er også en mengde grunner til hvorfor folk vil søke jobb på hurtigmatkjeden. 

McDonald's - Lær hvordan du søker jobber
Bildekilde: Business Insider

Du får tilgang til en rekke fordeler og goder som ikke er tilgjengelig andre steder.

ADVERTISEMENT

Riktig opplæring

Mange restauranter ansetter ofte nye ansatte i troen på at de allerede kjenner rutinene. Dette er grunnen til at McDonald’s skiller seg ut som et nybegynnervennlig selskap, da de tilbyr grundig og skikkelig opplæring til nye ansatte.

På denne måten forstår de hva som må gjøres og hvorfor det må gjøres. Det er flere opplæringsprogrammer du må gjennom før du får lov til å begynne å jobbe på restauranten.

Helsefordeler

En annen flott grunn til å søke jobb hos McDonald’s er deres helsefordeler. Kvalifiserte ansatte får helseforsikringsdekning samt tann- og synsforsikring for sjekkups.

ADVERTISEMENT

Det er ikke mange selskaper som dekker slike utgifter for alle ansatte de har.

Fleksibelt arbeidsskjema og riktig balanse mellom arbeid og fritid

Å jobbe på McDonald’s kan være litt kaotisk og hektisk. Det vil være lange dager der du jobber i 12 timer, men selskapet verdsetter også riktig balanse mellom arbeid og fritid.

Ansatte kan velge et fleksibelt arbeidsskjema for å tilpasse seg livet utenfor jobb. Selv om det kan forekomme overtid, vil du også bli rettferdig kompensert for det harde arbeidet du har gjort.

Ansatt rabatt

Alle McDonald’s-ansatte får også en ansatt rabatt selv når de er ute av vakt. 

Dette betyr at de kan spare penger hver gang de velger å spise på en McDonald’s-restaurant i nærheten av dem. Det er en spesiell rabatt til alle ansatte for å gi alt til jobben.

Hva er kravene for å jobbe på McDonald’s

Det er flere krav du må oppfylle før du kan søke jobb på McDonald’s. Du må være av lovlig alder for å kunne søke på en fulltidsjobb. 

McDonald's - Lær hvordan du søker jobber
Bildekilde: Los Angeles Times

Noen butikker tillater 14-åringer og eldre å søke på en deltidsjobb. Du må skaffe foreldrenes samtykke og annen offentlig dokumentasjon for å unngå problemer. 

Søkere må også ha fullført videregående skole, mens andre stillinger vil kreve mer kvalifikasjoner som høyskolegrad og flere sertifiseringer. 

Visse stillinger vil kreve at du har tidligere erfaring, for eksempel som veiledere og ledere. Alle kvalifikasjonene kan ses på den offisielle karrieresiden.

Hvor du kan Søke om Jobber på McDonald’s

Du kan søke på jobber ved enhver McDonald’s-restaurant, men visste du at det også finnes flere andre måter å søke på uten å måtte dra til en nærliggende restaurant? En av de beste måtene å søke på jobb hos McDonald’s er å søke på nett.

Den nettbaserte søknadsprosessen er veldig enkel og effektiv. Du finner mer informasjon nedenfor om den nettbaserte søknaden.

I tillegg til å søke på nett, kan du også sjekke andre tredjeparts nettsteder som fremmer jobbsøknader, som for eksempel Indeed. Det finnes også jobbmesser og arrangementer du kan delta på for å bli ansatt så raskt som mulig.

Gjennomføre søknaden din online hos McDonald’s

Hvis du er interessert i å søke online, er det visse trinn du må følge for å sende inn søknaden din online. 

McDonald's - Lær hvordan du søker jobber
Bildekilde: Daily Meal

Vær oppmerksom på at dette gjøres helt online, bortsett fra når de kontakter deg for et intervju. 

De kan be deg om å komme til kontoret deres for intervjuet, eller de kan gjennomføre intervjuet over telefon eller via videokall online.

Sende inn søknaden din på nett

Gå til den offisielle nettsiden og klikk på Karriere. Søk etter og velg den ledige stillingen du ønsker å søke på, og klikk Søk.

Oppgi personlig informasjon og fyll ut nett søknadsskjema med flere detaljer.

List opp eventuell tidligere arbeidserfaring og sørg for å oppgi både dine kontaktopplysninger og tilgjengelighet. Gjennomgå alt før du sender inn søknaden.

Personlighetsvurdering og intervju

Etter at du har sendt inn søknaden din, vil du bli invitert til å ta ulike typer vurderinger. En av disse er personlighetsvurderingen der de sjekker hvordan du reagerer på ulike scenarier på jobben.

Dette undersøker også dine personlighetstrekk og arbeidsetikken din. Du vil også bli kalt inn til en serie intervjuer avhengig av rollen du har søkt på.

Dette kan gjøres online gjennom videosamtale, eller de kan sette opp en tidsplan for at du skal komme til kontoret deres. Du kan til og med måtte gjennomgå en serie panelintervjuer.

Bakgrunnssjekk og Jobbtilbud

McDonald’s gjennomfører også en bakgrunnssjekk for alle søkere. De kan kontakte din forrige arbeidsgiver for å bekrefte din ansettelse samt snakke med mange andre referanser fra din CV. 

Selskapet kan også be om at du gjennomgår rusmiddeltesting. Når alt er klart og du også har gitt dem de nødvendige dokumentene, vil du bli invitert til kontoret deres for jobbtilbudet. Du kan signere jobbtilbudet og starte opplæringen senere.

Orientering og opplæring

Nye ansatte gjennomgår en orientering og en omvisning i hele anlegget slik at de kan bli kjent. De blir også introdusert for teamet de skal jobbe med, spesielt på McDonald’s-restauranter. 

Deretter vil alle nye ansatte gjennomgå omfattende opplæring som kan vare i flere uker før de kan jobbe på restauranten.

Konklusjon

McDonald’s tilbyr muligheter for mennesker som er på utkikk etter stabile jobber. Du får inntektsstabilitet, karrieremuligheter for vekst og utvikling, og du lærer til og med nye ferdigheter som du kan bruke når du bestemmer deg for å jobbe i en annen bransje.

Les på et annet språk