Oppdag trinn-for-trinn hvordan du kan laste ned TikTok-videoer gratis

Med TikTok som en av verdens mest populære sosiale medieapplikasjoner, brukes den til å knytte kontakter med folk, lære nye ting, diskutere samfunnsspørsmål og underholde oss. Det er mange ting du kan dele på TikTok, og den lar oss også laste ned videoer på TikTok.

Du kan lage, redigere og laste ned TikTok-videoer så lenge den opprinnelige brukeren tillater følgerne sine å gjøre det. Appen har strenge regler for å bruke andres innhold til egen økonomisk gevinst, så du må være veldig forsiktig når du laster ned videoene deres.

ADVERTISEMENT

Hvis du er interessert i å lære hvordan du laster ned TikTok-videoer gratis, kan du se guiden nedenfor.

Oppdag trinn-for-trinn hvordan du kan laste ned TikTok-videoer gratis
Kilde: The New York Times

Årsaker til å laste ned TikTok-videoer gratis

Det er mange grunner til at folk ønsker å laste ned TikTok-videoer gratis. Når den opprinnelige personen som la ut videoen ønsker å slette den du liker, vil du alltid ønske å lagre en kopi for deg selv.

Oppdag trinn-for-trinn hvordan du kan laste ned TikTok-videoer gratis
Bildekilde: Forbes

Dette er veldig viktig, spesielt hvis videoen har betydning for utdanningen din eller hvis du ønsker å bruke den som bevis i retten. Du vil også laste ned TikTok-videoer som en del av biblioteket ditt og kunne dele dem med vennene dine offline.

ADVERTISEMENT

Du kan deretter bruke disse videoene som en del av presentasjonen din på skolen eller på jobb. Deres offline tilgjengelighet gjør det enklere å dele dem, ettersom de ikke trenger en internettforbindelse for å fungere.

En Påminnelse Når du Laster Ned TikTok Videoer

Selv om du har muligheten til å laste ned TikTok videoer gratis, må du likevel be om tillatelse fra eieren av videoen.

Å laste ned og bruke deres TikTok videoer kan betraktes som tyveri, spesielt hvis du bruker innholdet deres for å tjene penger.

ADVERTISEMENT

De kan sende en rapport til TikTok for å sperre kontoen din. Derfor er det best at du alltid ber om tillatelse fra den opprinnelige innleggeren før du laster ned noe på plattformen.

Slik laster du ned TikTok-videoer gratis på Android

Det er en viktig forskjell mellom å laste ned TikTok-videoer gratis på Android og iOS.

Oppdag trinn-for-trinn hvordan du kan laste ned TikTok-videoer gratis
Bildekilde: WIRED

For å laste ned videoer på din Android-mobiltelefon, åpne TikTok-appen og finn videoen du vil laste ned. Det skal være et Del-ikon på høyre side av skjermen.

Dette åpner en liste over alternativer, inkludert deling av videoen på andre sosiale medieplattformer. Finn alternativet Lagre video og trykk på det for å laste ned videoen gratis.

Merk at dette alternativet bare er tilgjengelig hvis brukeren tillater at andre brukere kan laste ned videoen deres.

Slik laster du ned TikTok-videoer gratis på iOS

Å laste ned videoer gratis på iOS-enheter innebærer flere trinn. Start ved å åpne TikTok-appen og søk etter videoen du ønsker å laste ned.

Når du har funnet videoen, trykk på Del-knappen, bla gjennom alternativene, og velg Lagre video. Videoen vil begynne å lastes ned, og alt du trenger å gjøre er å vente til fremdriftslinjen når full kapasitet.

Du kan deretter sjekke Photos-appen din for å se om enheten har lastet ned videoen fullstendig.

Apper som hjelper deg med å laste ned TikTok-videoer gratis

Det finnes mange apper som lar deg laste ned TikTok-videoer gratis på telefonen din og datamaskinen din. 

Oppdag trinn-for-trinn hvordan du kan laste ned TikTok-videoer gratis
Bildekilde: BBC

Hvis brukeren har deaktivert Lagre video-funksjonen på profilen sin, vil du ikke kunne laste ned videoen. Med mindre du har skjermopptaker, kan du bruke disse appene til å laste ned videoen for deg selv. 

Vær oppmerksom på at du fortsatt bør be om tillatelse fra eieren av videoene og kontoen før du laster ned noe.

VideoProc Converter AI

VideoProc Converter AI er en av de beste appene for å laste ned TikTok-videoer gratis. Den er også sikker og effektiv for nedlasting av videoer på mange andre sosiale medieapper. 

Det beste med å bruke appen er at den lar deg laste ned videoer uten vannmerke. Med noen få alternativer kan du enkelt laste ned videoen, og den gir umiddelbart høykvalitetsresultater. 

Appen har også redigeringsverktøy som hjelper deg med å fjerne vannmerker, lar deg rotere videoene, og mye mer.

SaveTT

SaveTT er en annen TikTok video-nedlastingsapp som lar deg enkelt laste ned TikTok-videoer til MP3- og MP4-videoer. Den tilbyr raske og enkle nedlastinger uten begrensninger. Du kan også laste ned videoer uten vannmerke, og den lar deg til og med dele de nedlastede videoene med venner offline.

SnapTik

Hvis du leter etter en rask og enkel måte å laste ned TikTok-videoer uten å måtte håndtere mange menyer og alternativer, er SnapTik det beste alternativet.

Du kan laste ned videoer på enhver enhet, og det etterlater ingen vannmerke for å forbedre kvaliteten på videoen. Det er gratis å bruke, og du får resultatene innen noen få sekunder etter at du har lastet ned videoen.

Alle videoene lagres direkte på enheten din, så du trenger ikke å bekymre deg for at de lagres et annet sted.

TikMate

TikMate er et kraftig verktøy som lar deg laste ned og administrere videoer med HD-kvalitet. Hvis du er på utkikk etter den beste nedlastingen av TikTok-video, er dette den beste på markedet. 

Appen tilbyr også et verktøykasse hvor du kan administrere alle nedlastede videoer og redigere dem direkte etter nedlasting. Du kan også se de nedlastede videoene gjennom den innebygde spilleren i appen. 

Det er veldig enkelt å laste ned TikTok-videoer gratis. Med TikMate kan du gjøre det på bare noen få trinn.

Konklusjon

Med millioner av mennesker som bruker TikTok for å finne underholdende og høyst pedagogiske videoer, leter mange også etter måter å lagre og laste ned disse videoene av ulike årsaker. Derfor er det viktig at du også lærer hvordan du laster ned TikTok-videoer gratis. Alt du trenger å gjøre er å følge stegene ovenfor og laste ned videoene uten å måtte håndtere mange utfordringer.

Les på et annet språk