McDonald’s – Ismerd meg, hogyan jelentkezhetsz állásra

A McDonald’s nemcsak arról szól, hogy finom ételt biztosítson neked, hanem egy stabil jövedelemről is. Dolgozhatsz egy McDonald’s üzletben, és nagyon érdekes lehetőséget találhatsz jövedelemre és karrierfejlődésre. Még akár egy út is lehet egy későbbi, ígéretes karrier felé.

Amikor a McDonald’s-ra gondolsz, azonnal a hamburgerekre és az sültkrumplira gondolsz, de ez lehet az az csodálatos karrier, amiről álmodtál. Mindez kezdődik azzal, hogy benyújtod az online jelentkezésedet.

ADVERTISEMENT

Ha el szeretnéd kezdeni utadat és karrieredet a McDonald’s-nál, nézd meg az alábbi útmutatót, hogy megtanuld, hogyan jelentkezhetsz a McDonald’s-nál munkára.

McDonald's - Ismerd meg, hogyan jelentkezhetsz állásra
Kép forrása: McDonald’s Corporation

Miért érdemes a McDonald’snál jelentkezni állásra

Nemcsak azért érdemes a McDonald’snál jelentkezni, mert stabil munkát kínál azoknak, akik erre vágynak, hanem számos más ok is van arra, hogy az emberek vágyjanak a gyorsétteremláncnál való munkára. 

McDonald's - Ismerd meg, hogyan jelentkezhetsz állásra
Kép Forrása: Business Insider

Olyan előnyökhöz és juttatásokhoz jutsz hozzá, amelyek sehol máshol nem elérhetők.

ADVERTISEMENT

Megfelelő Képzés

Sok étterem gyakran újoncokat fogad, miközben azt várják el tőlük, hogy már tisztában vannak a teljes folyamattal. Ezért is emelkedik ki a McDonald’s mint egy olyan újoncbarát cég, ahol megfelelő és alapos képzést nyújtanak az új alkalmazottaknak. 

Így megértik, mi szükséges megtenni és miért kell azt megtenni. Számos képzési programon kell részt venned, mielőtt egyáltalán dolgozhatsz a boltban.

Egészségügyi juttatások

Másik nagyszerű ok arra, hogy jelentkezz egy állásra a McDonald’snál az egészségügyi juttatások. Az jogosult alkalmazottak orvosi biztosítást kapnak, valamint fogászati ​​és szemészeti biztosítást is ellenőrzésekre.

ADVERTISEMENT

Nem sok olyan cég van, amely ilyen költségeket fedezi minden alkalmazottjukra.

Rugalmas munkaidő és megfelelő munka-magánélet egyensúly

A McDonald’snál való munkavégzés kissé kaotikus és hektikus lehet. Előfordulhatnak hosszú, kitartó napok, amikor akár 12 órán át is dolgozol, de a cég nagy hangsúlyt fektet a megfelelő munka-magánélet egyensúlyra is.

A dolgozók választhatnak egy rugalmas munkaidőt, hogy igazodhassanak az életükhöz a munkán kívül. Bár előfordulhat túlóra, a kemény munkáért igazságosan kompenzálva leszel.

Alkalmazotti kedvezmény

A McDonald’s összes dolgozója alkalmazotti kedvezményt kap, még akkor is, amikor nem dolgoznak.

Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor választanak egy McDonald’s éttermet a közelükben, pénzt takaríthatnak meg. Ez egy különleges kedvezmény az összes dolgozó számára azért, mert mindent beleadnak a munkájukba.

Milyen követelményeknek kell megfelelni a McDonald’sban való munkához

Számos követelménynek kell megfelelned, mielőtt jelentkeznél egy McDonald’s munkára. Teljes munkaidős állásra jelentkezhetsz, ha jogilag már elérted a megfelelő életkort.

McDonald's - Ismerd meg, hogyan jelentkezhetsz állásra
Kép forrása: Los Angeles Times

Más üzletekben 14 éves kortól lehet jelentkezni részmunkaidős állásra. Szükséges szülői beleegyezés és egyéb kormányzati dokumentumok benyújtása, hogy később ne legyenek problémák.

A jelentkezőknek rendelkezniük kell érettségivel, míg más pozíciókhoz további képesítések, mint például egyetemi diploma és egyéb tanúsítványok szükségesek.

Certain positions will require you to have previous experience such as supervisors and managers. Az összes követelmény megtekinthető az hivatalos Karrier weboldalon.

Hol jelentkezhetek McDonald’s munkára

Jelentkezhetsz bármelyik McDonald’s étteremben munkára, de tudtad-e, hogy számos más módon is jelentkezhetsz anélkül, hogy el kellene menned egy közeli üzletbe? Az egyik legjobb módja a McDonald’s-nál való munkára jelentkezésnek az online jelentkezés. 

Az online jelentkezési folyamat nagyon egyszerű és hatékony. További információkat találsz lent az online jelentkezéssel kapcsolatban. 

Az online jelentkezés mellett megtekintheted más harmadik féltől származó webhelyeket is, mint például az Indeed, ahol lehetőséged van munkára jelentkezésre. Emellett vannak állásbörzék és események is, amelyeken részt vehetsz a lehető leggyorsabb munkába álláshoz.

Online Jelentkezés McDonald’s-nál

Ha érdekel az online jelentkezés, bizonyos lépéseket kell követned az online jelentkezés benyújtásához.

McDonald's - Ismerd meg, hogyan jelentkezhetsz állásra
Kép forrása: Daily Meal

Fontos, hogy mindez online történik, kivéve a meghallgatásra való meghívást, amikor telefonon vagy online videóhíváson keresztül is lehet megtartani az interjút.

Online jelentkezés benyújtása

Látogass el a hivatalos weboldalra és kattints a Karrier menüpontra. Keress meg és válaszd ki azt az állásajánlatot, amire jelentkezni szeretnél, majd kattints a Jelentkezés gombra.

Nyújtsd be személyes adataidat és töltsd ki az online jelentkezési űrlapot további részletekkel.

Sorold fel az előző munkatapasztalataidat és ne felejtsd el megadni mind a kapcsolattartási adataidat, mind a rendelkezésre állásodat. Ellenőrizd az összes információt, mielőtt elküldöd.

Személyiségbeli értékelés és interjú

Amikor benyújtod a jelentkezésedet, meghívnak különböző típusú értékelések elvégzésére. Ezek egyike a személyiségbeli értékelés, ahol ellenőrzik, hogyan reagálsz különböző munkahelyi helyzetekre.

Ez a személyiségvonásaidat és munkaetikádat is vizsgálja. Ezt követően interjúsorozatot szerveznek neked a pozíciótól függően, amire jelentkeztél.

Ez online videóhíváson keresztül történhet, vagy megadnak egy időpontot, amikor bemehetsz az irodájukba. Előfordulhat, hogy egy panelinterjún kell részt venned.

Háttérvizsgálat és Állásajánlat

A McDonald’s mindenkivel elvégzett egy háttérvizsgálatot is. Felvehetik a kapcsolatot korábbi munkaadójával a foglalkoztatás megerősítése érdekében, és sok más referenciával is beszélhetnek az önéletrajzán szereplők közül.

A cég kérheti, hogy vegyen részt kábítószer-teszten. Amikor minden szükséges lépést megtettél és megadtad az általuk kért dokumentumokat, meghívnak az irodájukba az állásajánlatra. Aláírhatod az ajánlatot, majd később elkezdheted a képzést.

Bevezetés és Képzés

Az új munkavállalók bevezetésen és az egész létesítmény bemutatásán mennek keresztül, hogy megismerkedjenek a területtel. Emellett megismerkednek a csapattal, akikkel együtt fognak dolgozni, különösen a McDonald’s üzletekben.

Ezután az összes új felvett munkatárs átfogó képzésben részesül, ami akár több héten át is eltarthat, mielőtt munkába állhat az üzletben.

Összefoglalás

A McDonald’s stabil munkalehetőségeket kínál azoknak, akik állóképességet keresnek. Biztos jövedelmet kapsz, karrierlehetőségeket a fejlődéshez, sőt olyan új készségeket is elsajátíthatsz, amelyeket akkor is hasznosíthatsz, ha úgy döntesz, hogy egy másik iparágban szeretnél dolgozni.

Olvasás más nyelven