Fedezze fel a lépésről lépésre útmutatót a TikTok videók ingyenes letöltéséhez

Mint az egyik világ legnépszerűbb fényképezőgépe, a TikTok segítségével kapcsolódhatunk emberekhez, új dolgokat tanulhatunk, társadalmi ügyekről beszélgethetünk, és szórakoztathatjuk magunkat. Sok mindent megoszthatsz a TikTokon, és lehetőséget ad arra is, hogy letöltsük a videókat a TikTokról.

Tudsz létrehozni, szerkeszteni, és letölteni TikTok videókat addig, amíg az eredeti felhasználó lehetővé teszi követőinek, hogy ezt tegyék. Az alkalmazás szigorú szabályokat tartalmaz mások tartalmának saját anyagi hasznukra való felhasználásával kapcsolatban, így nagyon figyelmesnek kell lenned, amikor letöltöd a videókat.

ADVERTISEMENT

Ha érdekel, hogyan lehet ingyen letölteni TikTok videókat, tekintsd meg az alábbi útmutatót.

Kép forrása: The New York Times

Okok, hogy ingyen letöltsd a TikTok videókat

Sok oka van annak, hogy az emberek miért szeretnék ingyen letölteni a TikTok videókat. Amikor az eredeti poszter törölni akarja azt a videót, amit kedvelsz, mindig szeretnéd másolatban is megtartani neked.

Kép Forrása: Forbes

Ez nagyon fontos, különösen ha a videó az oktatásodhoz tartozik, vagy ha bizonyítékként akarod felhasználni bíróságon. Szeretnéd letölteni a TikTok videókat a könyvtárad részeként, hogy tud őket megosztani a barátaiddal offline is.

ADVERTISEMENT

Ezután ezeket a videókat használhatod az iskolai vagy munkahelyi prezentációid részeként. Az offline hozzáférhetőségük megkönnyíti az megosztásukat, mivel nincs szükség internetkapcsolatra a működésükhöz.

A TikTok videók letöltésekor való emlékeztető

Annak ellenére, hogy lehetőséged van ingyen letölteni a TikTok videókat, még mindig szükséged lesz engedélyt kérni a videó tulajdonosától.

A TikTok videók letöltése és használata lopásként értelmezhető, különösen akkor, ha a tartalmukat pénzkeresésre használod.

ADVERTISEMENT

Bejelentést küldhetnek a TikToknak, hogy letiltsák a fiókodat. Ezért ajánlott, hogy mindig kérj engedélyt az eredeti posztolótól, mielőtt bármit letöltenél a platformról.

Hogyan tölthetünk le ingyen TikTok videókat Android eszközre

A TikTok videók ingyenes letöltésénél kulcsfontosságú különbség van az Android és az iOS platformokon. 

Kép forrása: WIRED

A videók letöltéséhez az Android mobiltelefonon indítsa el a TikTok alkalmazást, majd keressen egy olyan videót, amit letölteni szeretne. Jobb oldalon található egy Megosztás ikon. 

Ez megnyit egy listát az opciókkal, beleértve a videó megosztását más közösségi média platformokon. Keressen rá a Videó mentése lehetőségre, majd érintse meg a letöltési lehetőségért. 

Fontos, hogy ez az opció csak akkor érhető el, ha a felhasználó engedélyezi, hogy más felhasználók letöltsék a videóját. 

Hogyan töltheted le ingyen a TikTok videókat iOS készülékeken

Videók letöltése ingyen iOS eszközökön több lépést igényel. Első lépésként nyisd meg a TikTok alkalmazást, és keress rá arra a videóra, amelyet letölteni szeretnél.

Amint megtaláltad a videót, kattints a Megosztás gombra, görgetj a lehetőségek között, és válaszd a Videó mentése lehetőséget. A videó letöltésének megkezdése után várj, amíg a folyamatcsík teljesen megtelik.

Ezután megnézheted a Fotók alkalmazásodban, hogy teljesen letöltötte-e a videót a készüléked.

Alkalmazások, amelyek segítenek letölteni ingyen TikTok videókat

Sok olyan alkalmazás létezik, amely lehetővé teszi ingyenes TikTok videók letöltését a telefonodon és a számítógépeden.

Kép forrása: BBC

Ha a felhasználó letiltotta a Videó mentése funkciót a profiljában, akkor nem leszel képes letölteni a videót. Hacsak nincs képernyőfelvétel programod, ezekkel az alkalmazásokkal letöltheted a videót saját számodra.

Fontos, hogy továbbra is kérj engedélyt a videók és a fiók tulajdonosától, mielőtt letöltenél bármit is.

VideoProc Converter AI

A VideoProc Converter AI az egyik legjobb alkalmazás a TikTok videók ingyenes letöltéséhez. Biztonságos és hatékony a videók letöltéséhez sok más közösségi média platformról is. 

Az alkalmazás használatának legjobb része, hogy lehetővé teszi a videók letöltését vízjel nélkül. Néhány opcióval egyszerűen letöltheti a videót, és azonnal magas minőségű eredményeket kap. 

Az alkalmazásnak szerkesztő eszközei is vannak, amelyekkel eltávolíthatja a vízjeleket, lehetővé teszi a videók forgatását és még sok mindent más.

SaveTT

A SaveTT egy másik TikTok videóletöltő alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén letölthesd a TikTok videókat MP3 és MP4 formátumban. 

Gyors és egyszerű letöltést kínál anélkül, hogy korlátozná a letöltéseket. Emellett letöltheted a videókat vízjel nélkül és akár megoszthatod barátaiddal offline.

SnapTik

Ha gyors és egyszerű megoldást keresel a TikTok videók letöltésére, anélkül, hogy sok menüvel és lehetőséggel kellene foglalkoznod, a SnapTik a legjobb opció. 

Videókat letölthetsz bármely eszközre, nem hagy vízjelet, ezáltal javítva a videó minőségét. Ingyenesen használható, és az eredményeket néhány másodpercen belül megkapod a videó letöltése után. 

Minden videó közvetlenül az eszközödön van tárolva, így nem kell aggódnod amiatt, hogy hol máshol tárolódnak.

TikMate

TikMate egy erőteljes eszköz, amely lehetővé teszi a videók letöltését és kezelését HD minőségben. Ha a legjobb TikTok videóletöltést keresed, ez a legjobb az piacokon.

Az alkalmazás emellett egy eszköztárat is kínál, ahol kezelheted az összes letöltött videót, és közvetlenül a letöltés után szerkesztheted azokat. Emellett a letöltött videókat meg is tekintheted az alkalmazás beépített lejátszóján keresztül.

A TikTok videók ingyenes letöltése nagyon egyszerű. A TikMate-tel ezt csak néhány lépésben teheted meg.

Összefoglalás

A TikTok milliói használják szórakoztató és rendkívül oktató jellegű videók keresésére, sokan pedig módokat keresnek arra, hogy ezeket a videókat különféle okokból menteni és letölteni tudják. Ezért fontos, hogy megtanuld, hogyan töltheted le ingyen a TikTok videókat. Csak kövesd az fenti lépéseket, és töltsd le a videókat sok bosszankodás nélkül.

Olvasás más nyelven