Kako gledati nogomet online na svom pametnom telefonu

Gledanje vaše omiljene nogometne momčadi i igrača na vašem mobilnom telefonu može biti dobar način da vas zabavi i zabavite dok ste u pokretu. Sada postoji mnogo načina da gledate nogomet online na svom pametnom telefonu zahvaljujući napretku tehnologije.

Jedino pitanje sada je gdje možete pronaći platformu koja će vam omogućiti gledanje nogometa online na vašem pametnom telefonu? Možete koristiti platforme za streaming, ali često naplaćuju pretplatu ili možete gledati besplatno, ali riskirate dosadne skočne oglase.

ADVERTISEMENT

Bez obzira odaberete li gledati nogomet online besplatno ili s pretplatom, gledanje na vašem pametnom telefonu najbolji je način da to učinite. Provjerite kako možete gledati nogomet online na svom pametnom telefonu pomoću vodiča u nastavku.

Kako gledati nogomet online na svom pametnom telefonu
Izvor slike: LinkedIn

Što učiniti kako biste gledali nogomet online na svom pametnom telefonu

Iako uvijek možete preuzeti aplikaciju koja vam omogućuje gledanje nogometa online na pametnom telefonu, postoje neke stvari o kojima prvo trebate razmisliti. 

Kako gledati nogomet online na svom pametnom telefonu
Izvor slike: Soccerscene

Preuzimanje aplikacije ili posjeta web stranici može imati svoje rizike, pogotovo ako preuzmete krivu aplikaciju. 

ADVERTISEMENT

Postoje i slučajevi gdje aplikacija prikazuje samo nogometne utakmice da biste saznali da one nisu dostupne jer nemaju emitirajuća prava. 

Ovdje su neki savjeti koje možete slijediti kako biste osigurali potpuno iskustvo gledanja.

Preuzimajte samo s legitimnih platformi

Mobilne aplikacije možete preuzeti gotovo bilo gdje na svom pametnom telefonu, ali morate biti vrlo oprezni gdje preuzimate te aplikacije.

ADVERTISEMENT

Aplikacije biste trebali preuzimati samo s legitimnih platformi kao što su Google Play trgovina i Apple App Store. Te platforme nude razinu sigurnosti jer prvo skeniraju aplikaciju prije nego što je možete preuzeti.

Dodatno, aplikacije neće biti dostupne za preuzimanje ako se utvrdi da imaju zlonamjerne programe i druge sigurnosne probleme.

Koristite pravi VPN

Ako iz nekog razloga niste u mogućnosti gledati uživo prijenose vaših omiljenih utakmica, uvijek možete koristiti VPN. VPN vam omogućuje maskiranje vaše IP adrese tako da možete pristupiti zabranjenim regijama i gledati svoje omiljene nogometne utakmice. 

Ovo također pomaže zaštititi vaš pametni telefon od praćenja, što dodaje sloj sigurnosti dok ste izloženi na internetu.

Provjerite aplikaciju prije preuzimanja

Iako već znate gdje zakonito preuzeti aplikacije, i dalje biste trebali provjeriti aplikaciju zbog značajki i drugih pogodnosti. Mnoge od ovih mobilnih streaming aplikacija, posebno besplatne, nemaju puno značajki. 

Imaju samo nekoliko kanala iz kojih možete birati, dok druge nude različite značajke poput visokokvalitetnih prijenosa i uvida. 

Odaberite pravu aplikaciju za sebe tako da prvo provjerite opise i značajke prije nego što je preuzmete.

Aplikacije za gledanje nogometa online na vašem pametnom telefonu

Sada kada znate pretpreduzimanja koja trebate poduzeti kako biste gledali nogomet online na svom pametnom telefonu, vrijeme je da saznate koje su aplikacije najbolje. 

Kako gledati nogomet online na svom pametnom telefonu
Izvor slike: The Hollywood Reporter

Ove aplikacije nude širok spektar značajki i opcija koje poboljšavaju vaše iskustvo gledanja. Pogledajte ih sve u nastavku.

ESPN

ESPN je jedan od najpopularnijih sportskih kanala i krenuo je u mobilno emitiranje većine sportova koje pokrivaju, uključujući nogomet. 

Imaju prava na emitiranje svih važnih sportskih događaja, što znači da možete gledati svoje omiljene timove kako igraju na njihovim mečevima. 

Aplikacija također nudi intuitivan sučelje zajedno s vijestima na zahtjev, analizama stručnjaka, intervjuima s vašim omiljenim igračima i još mnogo toga.

SuperSport

SuperSport je još jedna aplikacija koja vam omogućuje gledanje nogometa iz čitavog svijeta. Također imaju i druge sportove poput kriketa, ragbija, golfa, tenisa i još mnogo toga.

To je savršena pratiteljska aplikacija za ljubitelje sporta jer vam donosi najnovije vijesti, rezultate uživo i rezultate. Možete gledati svoje omiljene momčadi kako igraju na terenu u visokoj razlučivosti.

Također možete postaviti obavijesti kao podsjetnike da gledate svoje omiljene nogometne momčadi.

Live Football TV

Ako postoji jedna nogometna aplikacija koju morate preuzeti sada, to je Live Football TV. Ova mobilna aplikacija ima sve što nogometni fan želi.

Možete pratiti uživo utakmice, rezultate uživo i statistiku čak i provjeriti rasporede nadolazećih utakmica vašeg omiljenog tima. Aplikacija je kategorizirala sve utakmice po ligama tako da možete sve provjeriti odjednom.

Možete pronaći sve timove u svim zemljama. Live Football TV je osmišljen kako bi bio krajnja aplikacija za navijače nogometa koji žele gledati nogomet online.

Paramount+

Paramount+ je prilično različit od navedenih primjera. Prije svega, to je platforma za streaming zabave koja uvelike nudi TV emisije i filmove, ali ima i sportske i vijesti na platformi. 

Jedna od njih je nogomet koji možete gledati uživo na svom pametnom telefonu. Paramount+ ima mjesečnu ili godišnju pretplatu po vrlo niskoj cijeni, ali funkcionalnosti su gotovo beskonačne. 

Možete zaustaviti i premotati live utakmice tako da nikada nećete propustiti niti jednu sekundu, a tu su i partner emisije koje se detaljno bave sportom – sve to unutar Paramount+.

Fubo

Fubo je vodeća aplikacija u svijetu za sportske i zabavne sadržaje. Aplikacija nudi mnoštvo sadržaja vezanih uz nogomet i prijenose uživo s preko 350 aktivnih kanala za odabir. 

Možete pratiti najopsežnije sportsko izvještavanje uživo i glavne sportske događaje iz cijelog svijeta o nogometu pomoću Fubo aplikacije. Njezino jednostavno sučelje olakšava navigaciju kako biste pronašli nogometnu utakmicu koju tražite. 

Također dobivate visoku kvalitetu rezolucije pa možete zabilježiti veličanstvenu nogometnu akciju u njezinoj punoj slavi.

Zaključak

Postoje razni načini kako gledati nogomet online, ali gledanje s pametnog telefona jedan je od najboljih i najpraktičnijih načina za to. Imate najbolju rezoluciju zajedno s mnogim drugim značajkama koje ove mobilne aplikacije za streaming pružaju. Slobodno provjerite preporuke gore i vidite koja vam najbolje odgovara.

Čitajte na drugom jeziku