Walmart – Opi, miten haet töitä

Walmart on vähittäiskaupan yritys, joka tarjoaa runsaasti houkuttelevia työmahdollisuuksia niille, jotka etsivät niitä. On paljon syitä, miksi melkein kaikki haluavat liittyä tähän yritykseen. Mahdollisuudet vaihtelevat kilpailukykyisistä hinnoista urakehitykseen ja etenemiseen.

Walmartilla työskentelyssä on myös paljon etuja, jotka et usko heidän tarjoavan. Jos etsit vakituista työtä, joka tarjoaa juuri niitä etuja, joita etsit, Walmart on paras vaihtoehto.

ADVERTISEMENT

Tutustu siihen, miten voit aloittaa matkasi ja opi kuinka hakea töitä Walmartista.

Walmart - Opi, miten haet töitä
Image Source: Quartz

Millaista on työskennellä Walmartissa?

Ensimmäinen kysymys, joka sinulle tulee mieleen, jos harkitset työpaikan hakemista Walmartista, on millaista siellä on työskennellä.

Walmart - Opi, miten haet töitä
Kuva Lähde: Walmart Corporate

Walmart on vähittäiskaupan yritys, jossa sinun täytyy olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Jos et ole ihmisrakas henkilö, saatat huomata joutuvasi vaikeaan asemaan tai sinun täytyy hakea töitä yrityksen sisällä, joiden ei tarvitse olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa.

ADVERTISEMENT

Monet entiset työntekijät ovat maininneet, että kauppa tarjoaa paljon etuja ja arvostelut ovat toistaneet tarjoavansa vakaa tulon, sopivat työajat ja ovat oppineet paljon taitoja, jotka ovat siirrettävissä muihin teollisuudenaloihin.

Miksi hakea töihin Walmartiin?

Se ei ehkä ole maailman loisteliaisin työpaikka, mutta jos haluat varman tulon ja tyydyttävän työn, Walmart on avain menestykseesi.

Huomaat, että managerit ovat halukkaampia kehittämään taitojasi, eikä sinun tarvitse edes olla korkeakoulutettu aloittaaksesi työt heillä. Siellä on myös paljon uramahdollisuuksia kasvulle, ja vakituinen työ tässä taloudessa merkitsee sinulle paljon.

ADVERTISEMENT

Lisäksi saat etuja, kuten sairausvakuutuksen, eläkejärjestelyt, urakehitysohjelmat ja monia muita.

Valmistaudu hakemaan töitä Walmartissa

Walmartiin työpaikan hakeminen vaatii paljon valmistautumista, erityisesti jos tämä on ensimmäinen kerta kun haet minkäänlaista työpaikkaa. 

Walmart - Opi, miten haet töitä
Kuva Lähde: PYMNTS

Valmistautuminen auttaa sinua ennakoida ongelmia ja ratkaista ne välittömästi, mahdollistaen siten koko palkkausprosessin suorittamisen nopeasti. 

Tutustu mitä sinun tulee tehdä valmistautuaksesi hakemukseesi alla olevista ohjeista.

Tutustu ja Selvitä Roolisi

Parasta Walmartille työskentelemisen hakemisessa on, että voit tutkia ja löytää monia tarjottuja rooleja heidän virallisella verkkosivustolla.

Voit löytää kaikki avoimet työpaikat ja tarkastella niitä, jotta voit päättää, mikä sopii sinulle parhaiten. Hakijoiden tulee ymmärtää rooli ja vastuut, ennen kuin aloittavat hakemuksensa.

On myös hyödyllistä tutkia yrityksen historiaa, työkulttuuria ja missiota, jotta ymmärrät, mihin he uskovat.

Valmistele ansioluettelosi

Ansioluettelosi on erittäin tärkeä hakemuksessasi. Sen tulee sisältää kaikki henkilökohtaiset tietosi ja yhteystietosi.

Kaiken tulee olla oikein ja tarkkaa, mukaan lukien osaamisesi. Varmista, että korostat taitojasi ja että ne liittyvät myös tehtävään, johon haet.

Pukeudu impressoidaksesi

Monet ihmiset aliarvioivat usein, miten asianmukaisesti pukeutuminen voi jättää hyvän vaikutelman rekrytoijaan.

Vaikka et tarvitsekaan pukua vain impressoidaksesi heitä, asianmukaisesti pukeutuminen haastatteluun tullessasi vaikuttaa pitkäaikaisesti rekrytoijaan.

Tämä yksin voi auttaa sinua rekrytointiprosessissa parantamaan mahdollisuuksiasi saada työpaikka.

Kuinka hakea töitä Walmartista

Walmartin työpaikkoihin voi hakea vierailemalla virallisilla verkkosivuilla. Sivustolla on paljon tietoa, ja se saattaa tuntua aluksi hieman ylivoimaiselta. 

Walmart - Opi, miten haet töitä
Kuva lähde: RetailWire

Tässä yksinkertaistetut vaiheet Walmartin työpaikkoihin hakemiseen.

Tilin luominen

Luo tili tai kirjaudu sisään jo olemassa olevalla tililläsi. Tili toimii myös profiilinasi hakemuksesi aikana. 

Profiilisi tulee sisältää kaikki tarvittavat tiedot hakemusta varten, sillä niitä tarkistetaan myös työhakemusta tehdessäsi. 

Kun olet kirjautunut sisään, siirry Ura-sivulle ja valitse tehtävä, johon haluat hakea.

Verkkohakemuksen täyttäminen

Valitse Apply ja täytä verkkohakemuslomake omilla tiedoillasi. Sinun tulee myös ladata useita asiakirjoja, kuten CV, työhakemuskirje ja muita. 

Muista tarkistaa kaikki oikeinkirjoitusvirheet ja varmista, että asiakirjat on ladattu oikein ennen lähettämistä. 

Lähettämisen jälkeen he käyvät läpi hakemuksesi, ja sinun tulee odottaa muutama päivä ennen kuin kuulet heiltä uudelleen.

Haastattelu ja Arviointi

Muutaman päivän kuluttua sinun pitäisi saada sähköposti tai puhelu, jos he ovat kiinnostuneita palkkaamaan sinut. Sinut aikataulutetaan saapumaan heidän toimistolleen haastatteluun ja sarjaan arviointeja testaamaan taitojasi. 

Valmistaudu haastatteluun ja pukeudu asianmukaisesti tapahtumaan. Varmista, että saavut ajoissa valmistautuaksesi haastatteluun kunnolla. 

Sekä haastattelu että arviointi voivat viedä aikaa tai se voi kestää jopa koko päivän.

Taustatarkistus ja Työtarjous

Haastattelun ja arvioinnin jälkeen he tarkastelevat koko hakemustasi.

Tässä vaiheessa rekrytointiprosessia he suorittavat taustatarkistuksen ja ottavat yhteyttä entiseen työnantajaasi saadakseen lisätietoja.

Varmista myös, että ilmoitat entiselle työnantajallesi tästä, jotta he eivät tule yllätetyiksi. Taustatarkistuksen suorittamisen jälkeen saat toisen sähköpostin, jossa pyydetään sinua palaamaan heidän toimistoonsatyötarjousta varten.

Päätelmä

On monia syitä siihen, miksi sinun kannattaa hakea töitä Walmartilla. Yrityksellä on laaja verkosto myymälöitä ja toimistoja ympäri maailmaa, joissa on tarjolla erilaisia tehtäviä aloittaen perustasolta aina johtotehtäviin asti. Niille, jotka harkitsevat uraa Walmartilla, tässä on tilaisuutesi osoittaa olevasi oikea valinta ja hakea tänään!

Lue toisella kielellä