McDonald’s – Hae työpaikkaa

McDonald’s ei ole pelkästään tarjota sinulle herkullista ateriaa, vaan myös vakaata tuloa. Voit työskennellä McDonald’s-ravintolassa ja löytää erittäin mielenkiintoisen mahdollisuuden tulojen ja uran kasvun kannalta. Se voi jopa olla askel kohti lupaavampaa uraa myöhemmin.

Kun ajattelet McDonald’sia, mielesi menee heti hampurilaisiin ja ranskalaisiin, mutta se voi olla se ihana ura, josta olet unelmoinut. Kaikki alkaa sinun lähettämällä verkkohakemuksesi.

ADVERTISEMENT

Jos haluat aloittaa matkasi ja urasi McDonald’silla, katso alla oleva opas oppiaksesi kuinka hakea töitä McDonald’silla.

McDonald's - Hae työpaikkaa
Kuva Lähde: McDonald’s Corporation

Miksi Sinun Kannattaa Hakea Töitä McDonald’silla

McDonald’s tarjoaa paitsi vakaan työpaikan etsijöille, myös lukemattomia syitä miksi ihmiset haluaisivat hakea töitä tässä pikaruokaketjussa. 

McDonald's - Hae työpaikkaa
Kuvalähde: Business Insider

Saat joukon etuuksia ja etuja, joita ei ole saatavilla muualla.

ADVERTISEMENT

Oikea Koulutus

Monet ravintolat palkkaavat usein uusia työntekijöitä olettaen, että he jo tietävät mitä pitää tehdä. Tästä syystä McDonald’s erottuu aloittelijaystävällisenä yrityksenä, sillä he tarjoavat asianmukaista ja perusteellista koulutusta uusille työntekijöille.

Tällä tavalla he ymmärtävät mitä tulee tehdä ja miksi se tulee tehdä. On useita koulutusohjelmia, joita sinun täytyy käydä läpi ennen kuin olet edes sallittu työskentelemään kaupassa.

Sairaanhoitopalvelut

Yksi hyvä syy hakea työpaikkaa McDonald’silta on heidän sairaanhoitopalvelut. Oikeutetut työntekijät saavat lääkärikäynteihin tarkoitetun sairausvakuutuksen sekä hammas- ja näkövakuutuksen. 

ADVERTISEMENT

Ei ole monta yritystä, jotka kattavat tällaiset kulut jokaiselle työntekijälleen.

Joustava aikataulu ja oikea työn ja yksityiselämän tasapaino

McDonald’silla työskentely voi olla hieman kaoottista ja hektistä. Päiviä saattaa olla pitkiä, jolloin työskentelet 12 tuntia, mutta yritys arvostaa myös oikeaa työn ja elämän tasapainoa.

Työntekijät voivat valita joustavan aikataulun sovittaakseen sen elämäänsä työn ulkopuolella. Vaikka saattaa olla ylitöitä, sinut myös palkitaan reilusti tehdystä kovasta työstä.

Työntekijäalennus

Kaikki McDonald’sin työntekijät saavat myös työntekijäalennuksen jopa ollessaan vapaalla. 

Tämä tarkoittaa, että he voivat säästää rahaa joka kerta, kun päättävät syödä missä tahansa lähellä olevassa McDonald’s-ravintolassa. Se on erityinen alennus kaikille työntekijöille, jotka antavat kaikkensa työlleen.

Mikä ovat vaatimukset työskennellä McDonald’silla

Sinun tulee täyttää useita vaatimuksia ennen kuin voit hakea työpaikkaa McDonald’silla. Sinun tulee olla lainmukainen ikä vaatiaksesi kokoaikaisen työpaikan.

McDonald's - Hae työpaikkaa
Kuvan lähde: Los Angeles Times

Toiset kaupat mahdollistavat 14-vuotiaiden ja sitä vanhempien hakea osa-aikaista työtä. Sinun tulee hankkia vanhemmiltasi suostumus ja muita virallisia asiakirjoja mahdollisten ongelmien välttämiseksi.

Hakijoiden tulee myös omaa ylioppilastutkinto, kun taas toiset tehtävät vaativat enemmän pätevyyksiä kuten korkeakoulututkintoa ja muita sertifikaatteja.

Tietyt työtehtävät edellyttävät aikaisempaa työkokemusta kuten esimiehiä ja johtajia. Kaikki vaatimukset voi nähdä virallisilla Careers-verkkosivuilla.

Mistä hakea töitä McDonald’sissa

Voit hakea töitä missä tahansa McDonald’sin ravintolassa, mutta tiedätkö, että voit hakea töitä myös useilla muilla tavoilla ilman, että sinun tarvitsee mennä lähimpään ravintolaan? Yksi parhaista tavoista hakea töitä McDonald’sissa on hakea töitä verkossa.

Verkkohakemusprosessi on erittäin helppo ja tehokas. Voit löytää lisätietoja alla olevasta verkkohakemuksesta.

Verkossa hakemisen lisäksi voit myös tarkistaa muita kolmansien osapuolten verkkosivustoja, jotka edistävät työhakemuksia, kuten Indeed. On myös työmessuja ja tapahtumia, joihin voit osallistua saadaksesi työpaikan mahdollisimman nopeasti.

McDonald’s-verkkohakemuksen täyttäminen

Jos olet kiinnostunut hakemisesta verkossa, sinun täytyy noudattaa tiettyjä vaiheita lähettääksesi hakemuksesi verkossa.

McDonald's - Hae työpaikkaa
Kuvalähde: Daily Meal

Ole tietoinen siitä, että tämä kaikki tehdään verkossa paitsi silloin kun he kutsuvat sinut haastatteluun.

He voivat vaatia sinua tulemaan toimistoonsa haastatteluun tai he voivat suorittaa haastattelun puhelimitse tai videopuheluna verkossa.

Lähetä verkko-osoitteluksesi

Mene viralliselle verkkosivustolle ja valitse Ura. Etsi ja valitse tehtävä, johon haluat hakea, ja klikkaa ‘Hae’. 

Anna henkilötietosi ja täytä verkkohakemuslomake lisätiedoilla. 

Listaa kaikki aiempi työkokemus ja varmista, että annat sekä yhteystietosi että saatavuutesi. Tarkista kaikki ennen kuin lähetät.

Persoonallisuusarviointi ja haastattelu

Kun olet toimittanut hakemuksesi, sinut kutsutaan suorittamaan erilaisia arviointeja. Yksi niistä on persoonallisuusarviointi, jossa tarkistetaan, miten reagoit erilaisiin työskentelytilanteisiin.

Tässä arvioinnissa tarkastellaan myös persoonallisuuspiirteitäsi sekä työetiikkaasi. Sinut kutsutaan myös sarjaan haastatteluja riippuen roolista, johon olet hakenut.

Tämä voidaan suorittaa verkkovideopuheluna tai he saattavat sopia aikataulun, jolloin sinun tulee saapua toimistolleen. Saatat joutua jopa käymään sarjan paneelikeskusteluja.

Taustatarkastus ja Työtarjous

McDonald’s tekee myös taustatarkastuksen kaikille hakijoille. He saattavat ottaa yhteyttä entiseen työnantajaasi varmistaakseen työsuhteesi sekä kysyä referenssejä ansioluettelostasi.

Yritys saattaa myös pyytää sinua suorittamaan huumeiden testausta. Kun kaikki on hoidettu ja olet toimittanut heille tarvittavat asiakirjat, sinut kutsutaan heidän toimistoonsa työtarjouksen tekemistä varten. Voit allekirjoittaa työtarjouksen ja aloittaa koulutuksen myöhemmin.

Orientaatio ja koulutus

Uudet työntekijät osallistuvat orientaatioon ja koko laitoksen kierrokseen jotta he voivat perehtyä ympäristöön. He myös tutustuvat tiimiin, jonka kanssa he tulevat työskentelemään, erityisesti McDonald’s-ravintoloissa. 

Tämän jälkeen kaikki uudet työntekijät käyvät läpi kattavan koulutuksen, joka voi kestää useita viikkoja ennen kuin he voivat työskennellä ravintolassa.

Päätelmä

McDonald’s tarjoaa mahdollisuuksia ihmisille, jotka etsivät vakaita työpaikkoja. Saat tulostabiliteetin ja uramahdollisuuksia kasvulle ja kehitykselle, ja opit jopa uusia taitoja, joita voit hyödyntää, kun päätät työskennellä eri teollisuudenalalla.

Lue toisella kielellä