Opi lataamaan TikTok-videoita ilmaiseksi vaihe vaiheelta

Yhtenä maailman suosituimmista sosiaalisen median sovelluksista TikTokia käytetään ihmisten yhteydenpitoon, uusien asioiden oppimiseen, yhteiskunnallisten asioiden käsittelyyn ja viihtymiseen. TikTokissa on monia asioita, joita voit jakaa, ja se myös mahdollistaa videoiden lataamisen TikTokista.

Voit luoda, muokata ja ladata TikTok-videoita niin kauan kuin alkuperäinen käyttäjä sallii seuraajiensa tehdä niin. Sovelluksella on tiukka sääntö muiden sisällön käytöstä omaksi taloudelliseksi hyödykseen, joten sinun tulee olla erittäin varovainen lataessasi heidän videoitaan.

ADVERTISEMENT

Jos olet kiinnostunut oppimaan miten ladata TikTok-videoita ilmaiseksi, tutustu alla olevaan opaaseen.

Kuvalähde: The New York Times

Syitä TikTok-videoiden lataamiseen ilmaiseksi

On paljon syitä, miksi ihmiset haluavat ladata TikTok-videoita ilmaiseksi. Kun alkuperäinen julkaisija haluaa poistaa sinua kiinnostavan videon, haluat aina tallentaa siitä kopion itsellesi. 

Kuvan lähde: Forbes

Tämä on erittäin tärkeää, etenkin jos video liittyy koulutukseesi tai haluat käyttää sitä todisteena oikeudessa. Haluat myös ladata TikTok-videoita osaksi kirjastoasi ja pystyä jakamaan niitä ystävillesi offline-tilassa. 

ADVERTISEMENT

Voit sitten käyttää näitä videoita osana esitystäsi koulussa tai työssä. Niiden offline-käyttömahdollisuus helpottaa niiden jakamista, koska niiden toimimiseen ei tarvita internetyhteyttä.

Muistutus TikTok-videoita ladattaessa

Vaikka voit ladata TikTok-videoita ilmaiseksi, sinun tulee silti pyytää lupa videon omistajalta.

Videon lataaminen ja käyttäminen voidaan katsoa varastamiseksi, erityisesti jos käytät niiden sisältöä ansaitaksesi rahaa.

ADVERTISEMENT

He voivat lähettää raportin TikTokiin tilisi sulkemiseksi. Siksi on parasta aina pyytää lupaa alkuperäiseltä julkaisijalta ennen kuin lataat mitään alustalle.

Miten lataat TikTok-videoita ilmaiseksi Androidille

On oleellinen ero TikTok-videoiden lataamisessa ilmaiseksi Android- ja iOS-laitteille. 

Kuvan lähde: WIRED

Ladataksesi videoita Android-matkapuhelimellasi, käynnistä TikTok-sovellus ja löydä haluamasi latauksen. Näytön oikealla puolella pitäisi olla Jaa-kuvake. 

Tämä avaa valikon vaihtoehdoilla, mukaan lukien videon jakamisen muihin sosiaalisen median alustoihin. Etsi Tallenna video -vaihtoehto ja napauta sitä ladataksesi videon ilmaiseksi. 

Huomaa, että tämä vaihtoehto on vain käytettävissä, jos käyttäjä sallii muiden käyttäjien ladata videonsa. 

Kuinka ladata TikTok-videoita ilmaiseksi iOS-laitteille

Videoiden lataaminen ilmaiseksi iOS-laitteille vaatii lisää vaiheita. Aloita avaamalla TikTok-sovellus ja etsimällä video, jonka haluat ladata.

Kun olet löytänyt videon, napauta Jaa-painiketta, selaa vaihtoehtoja ja valitse Tallenna video. Video alkaa latautua, ja sinun tarvitsee vain odottaa, kunnes edistyksessä oleva palkki saavuttaa täyden tilan.

Voit sitten tarkistaa Valokuvat-sovelluksen nähdäksesi, onko laitteesi ladannut videon kokonaan.

Sovellukset, jotka auttavat sinua lataamaan TikTok-videoita ilmaiseksi

Mobiililaitteisiin ja tietokoneisiin on monia sovelluksia, jotka mahdollistavat TikTok-videoiden lataamisen ilmaiseksi.

Kuvan lähde: BBC

Jos käyttäjä on poistanut Tallenna video -toiminnon profiilistaan, et voi ladata videota. Ellei sinulla ole näytön nauhoittajaa, voit käyttää näitä sovelluksia videon lataamiseen. 

Huomaa, että sinun tulee silti pyytää luvat videoiden ja tilien omistajilta ennen minkään lataamista.

VideoProc Converter AI

VideoProc Converter AI on yksi parhaista sovelluksista ladata TikTok-videoita ilmaiseksi. Se on myös turvallinen ja tehokas ladata videoita monista muistakin sosiaalisen median sovelluksista. 

Parasta sovelluksen käytössä on se, että se sallii sinun ladata videoita ilman vesileimaa. Muutamalla valinnalla voit helposti ladata videon, ja se tarjoaa välittömästi sinulle laadukkaat tulokset. 

Sovelluksessa on myös muokkaustyökaluja, jotka auttavat poistamaan vesileimat, antavat sinun kääntää videoita ja paljon muuta.

SaveTT

SaveTT on toinen TikTok-videoiden latausohjelma, joka mahdollistaa TikTok-videoiden helpon lataamisen MP3- ja MP4-videoiksi.

Se tarjoaa nopeat ja helppokäyttöiset lataukset ilman rajoituksia. Voit myös ladata videoita ilman vesileimaa, ja se jopa mahdollistaa ladattujen videoiden jakamisen ystävien kanssa offline-tilassa.

SnapTik

Jos etsit nopeaa ja helppoa tapaa ladata TikTok-videoita ilman monimutkaisia valikoita ja vaihtoehtoja, SnapTik on paras vaihtoehto. 

Voit ladata videoita millä tahansa laitteella, eikä se lisää vesileimaa parantaakseen videon laatua. Se on ilmaista käyttää, ja saat tulokset muutamassa sekunnissa videon lataamisen jälkeen. 

Kaikki videot tallennetaan suoraan laitteeseesi, joten sinun ei tarvitse huolehtia niiden tallentamisesta muualle.

TikMate

TikMate on voimakas työkalu, joka mahdollistaa videoiden lataamisen ja hallinnan HD-laadulla. Jos etsit parasta TikTok-videoiden lataustyökalua, tämä on markkinoiden paras valinta.

Sovellus tarjoaa myös työkalupakin, jossa voit hallita kaikkia ladattuja videoita ja muokata niitä suoraan latauksen jälkeen. Voit myös katsella ladattuja videoita sovelluksen sisäänrakennetulla soittimella.

TikTok-videoiden lataaminen ilmaiseksi on erittäin helppoa. TikMatella voit tehdä sen vain muutamalla askeleella.

Päätelmä

Miljoonat ihmiset käyttävät TikTokia löytääkseen viihdyttäviä ja erittäin opettavaisia videoita, ja monet etsivät myös tapoja tallentaa ja ladata näitä videoita eri syistä. Siksi on tärkeää, että opit myös, miten ladata TikTok-videoita ilmaiseksi. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on noudattaa yllä olevia ohjeita ja ladata videot ilman suurta vaivaa.

Lue toisella kielellä