KFC – Löydä kuinka hakea töitä

Työhakemusten tekeminen on aina vaikeaa, jos et ole valmistautunut. Jokaisella työpaikalla on oma rekrytointiprosessinsa, ja jos et ole tehnyt taustatutkimusta, et tiedä mitkä ovat seuraavat askeleet.

Kun haet töitä KFC:llä, sinun tulee noudattaa heidän rekrytointiprosessiaan, jotta sinulla olisi paremmat mahdollisuudet tulla valituksi. Heidän rekrytointiprosessinsa on hyvin yksinkertainen ja siinä ei ole paljon askeleita.

ADVERTISEMENT

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää, tutustu alla olevaan opaaseen saadaksesi selville kuinka hakea töitä KFC:llä.

KFC - Löydä kuinka hakea töitä
Kuvan lähde: KFC

Mistä löytää työpaikkoja KFC:llä

Kun harkitset työpaikan hakemista KFC:ltä, haluat välittömästi soittaa paikalliseen myymälään ja pyytää johtajalta työhakemuslomaketta. 

KFC - Löydä kuinka hakea töitä
Kuva lähde: Oldham Chronicle

Sinulla on useita tapoja löytää työpaikkoja KFC:llä. Tutustu niihin alla.

ADVERTISEMENT

Hakeminen paikan päällä

Yleisin ja perinteisin tapa hakea töitä KFC:llä on hakeminen paikan päällä. Tässä tapauksessa sinun tulee soittaa kauppaan ja pyytää puheluun työnjohtajaa.

Saat ajanvarauksen tulla kauppaan ja keskustella työnjohtajan kanssa työpaikan hakemisesta. Hakijat jättävät ansioluettelonsa, odottavat puhelua työnjohtajalta haastattelua varten ja tulevat lopulta palkatuiksi.

Virallinen verkkosivusto

Toinen loistava tapa hakea töitä KFC:llä on käyttää heidän virallista verkkosivustoaan. Siitä on monia etuja hakea töitä verkossa.

ADVERTISEMENT

Sinun on mahdollista hakea välittömästi valittuasi työpaikkailmoituksen ja myös monia uravaihtoehtoja on saatavilla. Hakemuksesi käsitellään lähes välittömästi eikä sinun tarvitse odottaa jonossa palkkausta.

Verkostoituminen

Jos sinulla on ystävä tai perheenjäsen, joka työskentelee jo KFC:llä, on parasta kysyä, onko avoinna työpaikkoja, joihin voit hakea. 

Verkostoituminen toimii parhaiten, kun sinulla on jo joku KFC:llä työskentelemässä antamassa sinulle parhaat mahdollisuudet työllistyä. Hyödynnä siis yhteyksiäsi auttaaksesi sinua saamaan työpaikan.

Mitä tyyppisiä työpaikkoja on saatavilla KFC:llä

KFC tarjoaa lukuisia työpaikkoja, joihin voit hakea. Hakutoiminnon avulla löydät helposti sopivimman työn heidän verkkosivuillaan. 

KFC - Löydä kuinka hakea töitä
Kuvalähde: Harri

Voit rajoittua kaupan saatavilla oleviin paikkoihin, jos haet suoraan kaupassa. Tässä muutamia työpaikkoja, joihin voit hakea missä tahansa KFC:ssä.

Tiimin Jäsenet

Tiimin jäsenet on yleinen termi niille, jotka työskentelevät oikeassa KFC-myymälässä. He usein hoitavat asiakkaita ottamalla heidän tilauksensa, valmistaen ne ja palvellen heitä nopeasti.

Monet tehtävät myymälässä tulevat tiimin jäseniltä, ja on hyvä mahdollisuus että sinut voidaan ylentää. Jotkut rooleista sisältävät esimiehiä, johtajia ja monia muita.

Yritystoiminta

KFC:llä on myös maailmanlaajuiset pääkonttorit, eikä moni tiedä, että he palkkaavat myös paljon ihmisiä pääkonttoreilleen.

Nämä työt liittyvät hallinnollisiin tehtäviin, taloushallintoon, markkinointiin, tutkimukseen, henkilöstöhallintoon jne.

Työskentely heidän pääkonttoreillaan mahdollistaa sinun vaikuttaa brändiin. Kuitenkin vaatimukset pääkonttorin töihin ovat erilaiset kuin kivijalkaliikkeissä tarvittavat taidot.

Kuinka Valita Sinulle Sopiva KFC-työpaikka

Kun niin paljon työpaikkoja on avoinna, voi olla vaikeaa määrittää, mikä tehtävä sopii parhaiten taitoihisi

KFC - Löydä kuinka hakea töitä
Kuva Lähde: Berkshire

Joillekin sopii tiimin jäsenen tehtävä, kun taas toiset sopivat hyvin yrityksen toimistoon. 

Tässä joitakin asioita, jotka voivat auttaa sinua valitsemaan oikean KFC-työn.

Tutustu erilaisiin tehtäviin

Viranomainen on paras tapa tutkia erilaisia tehtäviä, jotka ovat saatavilla KFC:ssä. Voit etsiä verkkosivustolta täydellisen tehtävän tai käyttää luokkaa suodattimena löytääksesi tiettyjä työpaikkailmoituksia.

Mitä enemmän yrität tutkia eri rooleja, joihin olet pätevä, sitä enemmän vaihtoehtoja sinulla on, mikä johtaa suurempaan mahdollisuuteen tulla palkatuksi.

Käy läpi roolit ja vastuut

Kun etsit täydellistä työpaikkaa, lue aina työpaikkailmoitus ymmärtääksesi täysin roolin ja siihen liittyvät vastuut.

Täältä löydät myös pätevyys- ja taitovaatimukset kiinnostavaan rooliin. Hakijat voivat jopa saada karkean arvion siitä, kuinka paljon palkkaa he voivat ansaita, jos he tulevat valituksi.

Tarkista edut

Toinen tekijä, jota sinun on harkittava valitessasi roolia, on työntekijöiden edut. KFC tarjoaa kattavan luettelon työntekijöiden eduista, mukaan lukien sairausvakuutus ja työntekijöiden alennukset. 

Tarkistamalla edut tiedät, miten yritys pitää sinusta huolta ja millainen työkulttuuri on kyseessä.

Hakeminen työpaikkoihin KFC:llä

Nyt kun olet löytänyt täydellisen roolin, on aika oppia KFC:n palkkausprosessista. 

KFC - Löydä kuinka hakea töitä
Kuvan lähde: Bernews

Verkkohakemus on yksi parhaista ja kätevimmistä menetelmistä. Tutustu koko prosessiin alla.

Verkkohakemus

Koska olet jo sivustolla ja valinnut haluamasi roolin, klikkaa Hae aloittaaksesi hakuprosessin. Sinua ohjataan verkkohakemuslomakkeen läpi, jossa voit täyttää kaikki tarvittavat tiedot.

Näihin kuuluvat henkilökohtaiset tietosi, työhistoriasi, koulutuksesi jne. Tarkista kaikki ennen kuin lähetät hakemuksesi, koska tämä toimii myös digitaalisena ansioluettelona.

Haastattelu ja Arviointi

Saat ilmoituksen sähköpostitse tai puhelimitse muutaman päivän kuluttua sellaisen digitaalisen ansioluettelon lähettämisestä. He voivat sopia tapaamisesta, joka sisältää sarjan haastatteluja ja arviointeja.

Toisinaan tämä voidaan tehdä verkossa videopuhelun tai puhelun välityksellä. Valmistaudu hyvin ja varmista, että pystyt vastaamaan heidän kysymyksiinsä tehokkaasti. Tämän vaiheen jälkeen sinun tulisi saada toinen puhelu muutaman päivän kuluttua, jossa sinulle tarjotaan työpaikkaa.

Päätös

Oikea lähestymistapa työn hakemiseen KFC:lle on paras tapa tulla valituksi. Valmistautuminen ja perehtyminen rekrytointiprosessiin ovat avain menestykseesi. Noudata yllä mainittuja vaiheita ja onnea hakemukseesi.

Lue toisella kielellä