Ανακαλύψτε τα βήματα για να κατεβάσετε δωρεάν βίντεο TikTok

Ως μία από τις πιο δημοφιλείς κοινωνικές εφαρμογές στον κόσμο, το TikTok χρησιμοποιείται για να συνδεθούμε με ανθρώπους, να μάθουμε νέα πράγματα, να συζητήσουμε κοινωνικά θέματα και να μας διασκεδάσει. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να μοιραστείτε στο TikTok, και σας επιτρέπει επίσης να κατεβάσετε βίντεο στο TikTok.

Μπορείτε να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να κατεβάσετε βίντεο TikTok όσο ο χρήστης επιτρέπει στους followers του να το κάνουν. Η εφαρμογή έχει αυστηρούς κανόνες όσον αφορά τη χρήση περιεχομένου άλλων ατόμων για τη δική τους οικονομική επωφελειοποίηση, οπότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν κατεβάζετε τα βίντεο τους.

ADVERTISEMENT

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς να κατεβάσετε δωρεάν βίντεο TikTok, δείτε τον οδηγό παρακάτω.

Ανακαλύψτε τα βήματα για να κατεβάσετε δωρεάν βίντεο TikTok
Πηγή Εικόνας: The New York Times

Λόγοι για να Κατεβάσετε Δωρεάν Βίντεο από το TikTok

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι επιθυμούν να κατεβάσουν δωρεάν βίντεο από το TikTok. Όταν ο αρχικός δημιουργός θέλει να διαγράψει το βίντεο που σας αρέσει, θέλετε πάντα να αποθηκεύσετε ένα αντίγραφο για τον εαυτό σας.

Ανακαλύψτε τα βήματα για να κατεβάσετε δωρεάν βίντεο TikTok
Πηγή Εικόνας: Forbes

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά αν το βίντεο σχετίζεται με την εκπαίδευσή σας ή αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως απόδειξη σε δικαστική διαδικασία. Επίσης, θέλετε να κατεβάσετε βίντεο από το TikTok ως μέρος της βιβλιοθήκης σας και να είστε σε θέση να τα μοιραστείτε στους φίλους σας εκτός σύνδεσης.

ADVERTISEMENT

Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βίντεο ως μέρος της παρουσίασής σας στο σχολείο ή τη δουλειά. Η πρόσβασή τους εκτός σύνδεσης καθιστά ευκολότερο το να τα μοιραστείτε, καθώς δεν χρειάζεται σύνδεση στο internet για να λειτουργήσουν.

Μια Υπενθύμιση Όταν Κατεβάζετε Βίντεο από το TikTok

Αν και μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν βίντεο από το TikTok, θα πρέπει να ζητήσετε άδεια από τον ιδιοκτήτη του βίντεο.

Το κατέβασμα και η χρήση των βίντεο τους από το TikTok μπορεί να χαρακτηριστεί ως κλοπή, ειδικά αν χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενό τους για κέρδος.

ADVERTISEMENT

Μπορούν να στείλουν αναφορά στο TikTok για απαγόρευση του λογαριασμού σας. Γι’ αυτό είναι καλύτερο να ζητάτε πάντα άδεια από τον αρχικό δημιουργό πριν κατεβάσετε οτιδήποτε στην πλατφόρμα.

Πώς να κατεβάσετε δωρεάν βίντεο TikTok στο Android

Υπάρχει ένα καίριο διαφορετικό στο κατέβασμα βίντεο TikTok δωρεάν στο Android και iOS. 

Ανακαλύψτε τα βήματα για να κατεβάσετε δωρεάν βίντεο TikTok
Πηγή Εικόνας: WIRED

Για να κατεβάσετε βίντεο στο κινητό τηλέφωνο Android σας, εκκινήστε την εφαρμογή TikTok και βρείτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε. Θα πρέπει να υπάρχει ένα εικονίδιο Κοινοποίηση στη δεξιά πλευρά της οθόνης. 

Αυτό ανοίγει μια λίστα επιλογών, συμπεριλαμβανομένου του να κοινοποιήσετε το βίντεο σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Βρείτε την επιλογή Αποθήκευση βίντεο και πατήστε τη για να κατεβάσετε το βίντεο δωρεάν. 

Σημειώστε ότι αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο αν ο χρήστης επιτρέπει σε άλλους χρήστες να κατεβάσουν το βίντεό τους. 

Πώς μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο TikTok δωρεάν στο iOS

Η λήψη βίντεο δωρεάν στις συσκευές iOS περιλαμβάνει περισσότερα βήματα. Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή TikTok και αναζητώντας το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.

Αφού βρείτε το βίντεο, πατήστε το κουμπί Κοινοποίηση, κυλήστε ανάμεσα στις επιλογές και επιλέξτε Αποθήκευση βίντεο. Το βίντεο θα ξεκινήσει να κατεβαίνει και όλο όσο χρειάζεται είναι να περιμένετε μέχρι ο μπάρα προόδου να φτάσει στο 100%.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε την εφαρμογή Φωτογραφίες για να δείτε εάν η συσκευή σας έχει κατεβάσει πλήρως το βίντεο.

Εφαρμογές για να βοηθήσουν να κατεβάσετε δωρεάν βίντεο TikTok

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να κατεβάσετε δωρεάν βίντεο TikTok στο τηλέφωνό σας και τον υπολογιστή σας. 

Ανακαλύψτε τα βήματα για να κατεβάσετε δωρεάν βίντεο TikTok
Πηγή Εικόνας: BBC

Αν ο χρήστης έχει απενεργοποιήσει τη λειτουργία Αποθήκευσης Βίντεο στο προφίλ του, δεν θα μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεο. Εκτός αν έχετε ένα οθόνης εγγραφής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να κατεβάσετε το βίντεο για εσάς. 

Σημειώστε ότι πρέπει ακόμα να ζητήσετε άδεια από τον ιδιοκτήτη των βίντεο και του λογαριασμού πριν κατεβάσετε οποιοδήποτε πράγμα.

VideoProc Converter AI

VideoProc Converter AI είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές για το δωρεάν λήψη βίντεο TikTok. Είναι επίσης ασφαλής και αποτελεσματικό για τη λήψη βίντεο σε πολλές άλλες κοινωνικές εφαρμογές.

Το καλύτερο κομμάτι όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή είναι ότι σας επιτρέπει να κατεβάσετε βίντεο χωρίς υδατογραφή. Με λίγες επιλογές, μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε το βίντεο και σας παρέχει αμέσως υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης εργαλεία επεξεργασίας που σας βοηθούν να αφαιρέσετε υδατογραφίες, σας επιτρέπει να περιστρέφετε τα βίντεο και πολλά άλλα.

SaveTT

SaveTT είναι άλλο ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο TikTok που σας επιτρέπει να κατεβάσετε εύκολα βίντεο TikTok σε MP3 και MP4 μορφή. 

Προσφέρει γρήγορες και εύκολες λήψεις χωρίς καμία περιορισμό. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε βίντεο χωρίς κανένα υδατογράφημα και μπορεί ακόμη να σας επιτρέψει να μοιραστείτε τα κατεβασμένα σας βίντεο με τους φίλους σας offline.

SnapTik

Αν ψάχνετε για ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο να κατεβάσετε βίντεο TikTok χωρίς να αντιμετωπίσετε πολλά μενού και επιλογές, το SnapTik είναι η καλύτερη επιλογή. 

Μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο σε οποιαδήποτε συσκευή, και δεν αφήνει υδατογραφία για να βελτιώσει την ποιότητα του βίντεο. Είναι δωρεάν για χρήση, και λαμβάνετε τα αποτελέσματα εντός λίγων δευτερολέπτων μετά τη λήψη του βίντεο. 

Όλα τα βίντεο αποθηκεύονται απευθείας στη συσκευή σας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν αποθηκεύονται κάπου αλλού.

TikMate

TikMate είναι ένα ισχυρό εργαλείο που σας επιτρέπει να κατεβάζετε και να διαχειρίζεστε βίντεο με ποιότητα HD. Αν ψάχνετε για το καλύτερο λήψη βίντεο TikTok, αυτό είναι το καλύτερο στην αγορά.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης ένα εργαλειοθήκη όπου μπορείτε να διαχειρίζεστε όλα τα κατεβασμένα βίντεο και να τα επεξεργαστείτε απευθείας μετά το κατέβασμα. Μπορείτε επίσης να προβάλλετε τα κατεβασμένα βίντεο μέσω του ενσωματωμένου παίκτη στην εφαρμογή.

Το κατέβασμα βίντεο TikTok δωρεάν είναι πολύ εύκολο. Με το TikMate, μπορείτε να το κάνετε σε λίγα βήματα μόνο.

Συμπέρασμα

Με εκατομμύρια άτομα που χρησιμοποιούν το TikTok για να βρουν ψυχαγωγικά και υψηλά εκπαιδευτικά βίντεο, πολλοί αναζητούν επίσης τρόπους για να αποθηκεύσουν και να κατεβάσουν αυτά τα βίντεο για διαφορετικούς λόγους. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να μάθετε επίσης πώς να κατεβάσετε δωρεάν βίντεο από το TikTok. Όλο όσο θα χρειαστείτε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα και να κατεβάσετε τα βίντεο χωρίς να αντιμετωπίσετε πολλούς περιορισμούς.

Διαβάστε σε άλλη γλώσσα