McDonald’s – Lær hvordan man søger job

McDonald’s handler ikke kun om at give dig en lækker måltid, men også en stabil indkomst. Du kan arbejde i en McDonald’s restaurant og finde en meget interessant mulighed for indkomst og karriereudvikling. Det kan endda være et skridt på vejen mod en mere lovende karriere senere.

Når du tænker på McDonald’s, går dine tanker straks til burgere og pommes frites, men det kan være den fantastiske karriere, du har drømt om. Det hele starter med, at du indsender din online ansøgning.

ADVERTISEMENT

Hvis du ønsker at starte din rejse og karriere hos McDonald’s, så se guiden nedenfor for at lære hvordan du ansøger om job hos McDonald’s.

McDonald's - Lær hvordan man søger job
Kilde: McDonald’s Corporation

Hvorfor du bør søge job hos McDonald’s

McDonald’s tilbyder ikke kun en stabil arbejdsplads for dem, der leder efter det, men der er også utallige grunde til, hvorfor folk gerne vil søge job i den hurtige restaurantkæde.

McDonald's - Lær hvordan man søger job
Kilde til billede: Business Insider

Du får adgang til en række fordele og frynsegoder, som ikke er tilgængelige andre steder.

ADVERTISEMENT

Rigtig Træning

Mange restauranter ansætter ofte nye medarbejdere i forventning om, at de allerede kender rutinerne. Derfor skiller McDonald’s sig ud som en begynder-venlig virksomhed, da de tilbyder ordentlig og grundig træning til nye medarbejdere.

På denne måde forstår de hvad der skal gøres og hvorfor det skal gøres. Der er flere træningsprogrammer, som du skal igennem, før du overhovedet får lov til at arbejde i butikken.

Fordele inden for sundhedspleje

Endnu en god grund til at søge et job hos McDonald’s er deres sundhedsplejefordele. Berettigede medarbejdere får dækning af lægeforsikring samt tand- og synsforsikring til undersøgelser.

ADVERTISEMENT

Der er ikke mange virksomheder, der dækker sådanne udgifter for alle deres medarbejdere.

Fleksibelt skema og ordentlig balance mellem arbejde og fritid

At arbejde hos McDonald’s kan være lidt kaotisk og hektisk. Der vil være lange dage, hvor du arbejder i 12 timer, men virksomheden værdsætter også ordentlig balance mellem arbejde og fritid.

Medarbejdere kan vælge et fleksibelt skema, der passer til deres liv uden for arbejdet. Selvom der kan være tilfælde af overarbejde, vil du også blive retfærdigt kompenseret for det hårde arbejde, du har udført.

Medarbejder Rabat

Alle McDonald’s medarbejdere får også medarbejderrabatter, selv når de har fri.

Dette betyder, at de kan spar penge hver gang de vælger at spise på en McDonald’s restaurant i nærheden. Det er en særlig rabat til alle medarbejdere, der giver deres alt på arbejdet.

Hvad er kravene for at arbejde hos McDonald’s

Der er flere krav, som du skal opfylde, før du kan ansøge om et job hos McDonald’s. Du skal være myndig for at ansøge om en fuldtidsstilling. 

McDonald's - Lær hvordan man søger job
Billedekilde: Los Angeles Times

Andre butikker tillader 14-årige og derover at søge om et deltidsjob. Du skal give dine forældres samtykke og andre regeringsdokumenter for at undgå problemer. 

Ansøgere skal også have en gymnasieeksamen, mens andre stillinger kræver flere kvalifikationer såsom en universitetsgrad og flere certifikater. 

Visse stillinger vil kræve, at du har tidligere erfaring såsom vejledere og ledere. Alle kvalifikationer kan ses på den officielle Karriere-hjemmeside.

Hvor man kan ansøge om job hos McDonald’s

Du kan ansøge om job på enhver McDonald’s restaurant, men ved du, at der også er flere andre måder at ansøge på uden at skulle gå til en nærliggende restaurant? En af de bedste måder at ansøge om et job hos McDonald’s er at ansøge online. 

Den online ansøgningsproces er meget enkel og effektiv. Du kan finde mere information nedenfor om den online ansøgning. 

Ud over at ansøge online kan du også tjekke andre tredjepartswebsteder, der promoverer jobansøgninger som f.eks. Indeed. Der er også jobmesser og arrangementer, som du kan deltage i for at blive ansat så hurtigt som muligt.

Afslutning af din online ansøgning hos McDonald’s

Hvis du er interesseret i at ansøge online, er der bestemte trin du skal følge for at indsende din online ansøgning. 

McDonald's - Lær hvordan man søger job
Billedekilde: Daily Meal

Bemærk at alt dette sker online, bortset fra når de ringer til dig for at arrangere en samtale. 

De kan bede dig om at komme til deres kontor til samtalen, eller de kan afholde samtalen via telefon eller gennem en online videokonference.

Indsend din online ansøgning

Gå til den officielle hjemmeside og klik på Karriere. Søg og vælg den ledige stilling, du gerne vil ansøge om, og klik på Ansøg.

Indtast dine personlige oplysninger og udfyld den online ansøgningsformular med flere detaljer.

List eventuel tidligere arbejdserfaring og sørg for at angive både dine ​​kontaktoplysninger og din tilgængelighed. Gennemgå alt, inden du sender det.

Personlighedsvurdering og Interview

Efter du har sendt din ansøgning, vil du blive inviteret til at tage forskellige typer af vurderinger. En af dem er personlighedsvurderingen, hvor de undersøger, hvordan du reagerer på forskellige scenarier på arbejdet. 

Dette undersøger også dine personlighedstræk og din arbejdsetik. Du vil også blive kaldt til en række interviews afhængigt af den rolle, du har ansøgt om. 

Dette kan gøres online gennem et videokald eller de kan lave en tidsplan for, at du kan komme til deres kontor. Du kan endda være nødt til at gennemgå en række panelinterviews.

Baggrundstjek og Jobtilbud

McDonald’s udfører også et baggrundstjek for alle ansøgere. De kan kontakte din tidligere arbejdsgiver for at bekræfte din ansættelse samt tale med mange andre referencer fra dit CV. 

Virksomheden kan også anmode om, at du gennemgår narkotikatestning. Når alt er afsluttet, og du også har givet dem de nødvendige oplysninger, vil du blive inviteret til deres kontor for jobtilbuddet. Du kan underskrive jobtilbuddet og begynde din træning senere.

Oplæring og Træning

Nye medarbejdere gennemgår oplæring og en rundvisning i hele faciliteten, så de kan gøre sig bekendt. De bliver også introduceret for teamet, som de skal arbejde sammen med, især på McDonald’s restauranter. 

Efter det vil alle nye medarbejdere gennemgå omfattende træning, der kan vare op til flere uger, inden de kan arbejde i butikken.

Konklusion

McDonald’s tilbyder muligheder for personer, der leder efter stabile job. Du opnår indkomststabilitet, karrieremuligheder for vækst og udvikling, og du lærer endda nye færdigheder, som du kan bruge, når du beslutter dig for at arbejde i en anden branche.

Læs på et andet sprog