KFC – Открийте как да кандидатствате за работа

Когато кандидатствате за работа, винаги е трудно, ако не сте подготвени. Всяко заведение има свой собствен процес на подбор и ако не сте направили изследване, няма да знаете какви са следващите стъпки.

При кандидатстването за работа в KFC, трябва да следвате техния процес на назначаване, за да имате по-добър шанс да бъдете назначени. Техният процес на назначаване е много лесен за следване и не включва много стъпки.

ADVERTISEMENT

Ако се интересувате да научите повече, разгледайте ръководството по-долу, за да откриете как да кандидатствате за работа в KFC.

KFC - Открийте как да кандидатствате за работа
Източник на изображението: KFC

Къде да намерите работа в KFC

Когато се обмисляте да кандидатствате за работа в КFC, най-често първото, което искате да направите, е да се обадите на местния магазин и да попитате мениджъра за кандидатска форма.

KFC - Открийте как да кандидатствате за работа
Източник на изображението: Oldham Chronicle

Има няколко начина за вас да намерите работа в KFC. Проверете ги по-долу.

ADVERTISEMENT

Лице към лице кандидатстване

Най-често срещаният и традиционен начин за кандидатстване за работа в KFC е чрез лично посещение. Това е, когато се обаждате на магазина и поискате мениджъра.

Получавате график, на който да отидете до магазина и да говорите с мениджъра, за да кандидатствате за работа. Кандидатите представят своите автобиографии, чакат друго обаждане от мениджъра за интервю и биват назначени.

Официален уебсайт

Още един отличен начин да кандидатствате за работа в KFC е чрез техния официален уебсайт. Има много предимства при кандидатстване онлайн.

ADVERTISEMENT

Можете да кандидатствате веднага след като изберете свободна работна позиция, както и има много възможности за кариера. Вашето кандидатстване се обработва почти веднага и няма нужда да чакате на опашка за назначаване.

Мрежиране

Ако имате приятел или член на семейството, който вече работи в KFC, е най-добре да се опитате да попитате дали има работни места, за които можете да кандидатствате.

Мрежирането работи най-добре, когато имате някой, който вече работи в KFC, за да ви даде най-голям шанс за наемане на работа. Не се колебайте да използвате връзките си, за да ви помогнат да се настаните на работа.

За какви работни места може да кандидатствате в KFC

KFC предлага множество работни места, за които можете да кандидатствате. Функцията за търсене ви позволява лесно да намерите най-подходящата работа на техния уебсайт.

KFC - Открийте как да кандидатствате за работа
Източник на изображението: Harri

Ако кандидатствате директно в магазина, е възможно да бъдете ограничени от наличните места в магазина. Ето някои от работните места, за които можете да кандидатствате в който и да е KFC.

Членове на екипа

Членовете на екипа са общо именуване за тези, които работят в правилния магазин на KFC. Те често обслужват клиенти, приемат поръчки, готвят и ги сервират бързо.

Много от ролите в магазина идват от членове на екипа и има добра възможност за повишение. Някои от ролите включват надзиратели, мениджъри и още много други.

Корпоративни

KFC има корпоративни офиси по целия свят, и мнозина не знаят, че те също запознават много хора за корпоративните си офиси.

Тези работни места включват административни задачи, счетоводство, маркетинг, изследвания, човешки ресурси и други.

Работата в техните корпоративни офиси ви позволява да допринесете за марката. Въпреки това изискванията за корпоративни работни места са различни от тези за работни места в магазина.

Как да определите правилната работа в KFC за вас

С толкова много свободни работни места, може да е трудно да определите коя позиция най-добре подхожда на вашите умения.

Някои може да са квалифицирани за позицията на член на екипа, докато други са подходящи за работа в корпоративния офис.

Ето някои неща, които можете да направите, за да определите правилната работа в KFC за вас.

Разгледайте различни позиции

Официалният уебсайт е най-добрият начин за разглеждане на различните видове позиции, налични в KFC. Можете да търсите в уебсайта, за да намерите перфектната позиция, или можете да използвате функцията за филтриране на категорията, за да намерите конкретни работни места.

Колкото по-много се опитвате да разгледате различни роли, за които сте квалифицирани, толкова повече възможности ще имате, което води до повече възможности за наемане.

Преглед на ролите и отговорностите

Когато търсите перфектната работна позиция, винаги прочетете обявата за работа, за да разберете изцяло ролята и съответните отговорности.

Тук също така можете да намерите изискванията за квалификации и умения за ролята, в която сте заинтересовани. Кандидати могат дори да получат груба оценка за заплатата, която могат да получат след приемане на работата.

Проверете предимствата

Друг фактор, който трябва да вземете под внимание, когато избирате роля, са ползите за служителите. KFC предлага обширен списък с ползи за служителите, включително покритие от медицинско застраховане и отстъпки за служителите.

Като проверите ползите, знаете как компанията се грижи за вас и каква е работната култура.

Как да кандидатствате за работа в KFC

След като сте намерили перфектната роля, е време да се запознаете с процеса на наемане в KFC. 

KFC - Открийте как да кандидатствате за работа
Източник на изображението: Bernews

Процедурата за онлайн кандидатстване е една от най-добрите и удобни. Вижте целия процес по-долу.

Онлайн заявка

Тъй като вече сте на уебсайта и сте избрали желаната роля, кликнете на Приложете, за да започнете процеса на кандидатстване. Ще бъдете напътствани чрез онлайн формуляр за кандидатстване, където можете да попълните всички необходими данни.

Тези включват вашата лична информация, трудовата ви история, образователните постижения и др. Прегледайте всичко преди да изпратите вашата заявка, тъй като това също служи като цифрово CV.

Интервю и Оценка

Ще получите уведомление по имейл или обаждане след няколко дни след изпращането на вашия дигитален автобиографичен файл. Те могат да уговорят среща, която включва поредица от интервюта и оценки.

Понякога това може да се извърши онлайн чрез видеоразговор или обаждане. Подгответе се и се уверете, че можете да отговорите на техните въпроси ефективно. След този етап трябва да получите друго обаждане след няколко дни, за да получите оферта за работа.

Заключение

Има правилния подход за кандидатстване за работа в KFC е най-добрият начин да бъдете назначени. Подготовката и научаването на процеса на назначаване са ключът към вашето успех. Следвайте стъпките, посочени по-горе, и успех с кандидатурата ви.

Четете на друг език