Открийте стъпка по стъпка как да изтеглите видеоклипове от TikTok безплатно

Като едно от най-популярните социални мрежови приложения в света, TikTok се използва за свързване с хората, усвояване на нови неща, обсъждане на социални въпроси и забавление. Можете да споделите много неща в TikTok и също така ви позволява да сваляте видеоклипове в TikTok.

Можете да създавате, редактирате и сваляте видеоклипове от TikTok, докато оригиналният потребител позволи на последователите си да го направят. Приложението има строга правила за използване на чуждо съдържание за лична печалба, затова трябва да сте много внимателни, когато сваляте техните видеоклипове.

ADVERTISEMENT

Ако ви интересува как да свалите видеоклипове от TikTok безплатно, вижте указанията по-долу.

Открийте стъпка по стъпка как да изтеглите видеоклипове от TikTok безплатно
Източник на изображението: The New York Times

Причини да изтеглите безплатно видеата от TikTok

Има много причини защо хората искат да изтеглят видеа от TikTok безплатно. Когато оригиналният публикатор иска да изтрие видеото, което ви харесва, вие винаги искате да запазите копие за себе си.

Открийте стъпка по стъпка как да изтеглите видеоклипове от TikTok безплатно
Източник на изображението: Forbes

Това е много важно, особено ако видеото се отнася до вашето образование или ако искате да го използвате като доказателство в съда. Също така искате да изтеглите видеата от TikTok като част от библиотеката си и да можете да ги споделите с приятелите си офлайн.

ADVERTISEMENT

След това можете да използвате тези видеа като част от презентацията си в училище или на работното място. Тяхната офлайн достъпност прави по-лесно споделянето им, защото не им се налага да имат интернет връзка, за да функционират.

Напомняне при Изтегляне на Видеоклипове от TikTok

Въпреки че имате възможността да изтеглите видеоклипове от TikTok безплатно, все пак ще трябва да поискате разрешение от собственика на видеоклипа. 

Изтеглянето и използването на техните видеоклипове от TikTok може да бъде определено като кражба, особено ако използвате техното съдържание за печелене на пари

ADVERTISEMENT

Те могат да изпратят сигнал до TikTok за забрана на вашия акаунт. Затова винаги е най-добре да поискате разрешение от оригиналния публикувал, преди да изтеглите нещо от платформата.

Как да изтеглите видеоклипове от TikTok безплатно на Android

Има една основна разлика в изтеглянето на видеоклипове от TikTok безплатно на Android и iOS. 

Открийте стъпка по стъпка как да изтеглите видеоклипове от TikTok безплатно
Източник на изображението: WIRED

За да изтеглите видеоклипове на вашия мобилен телефон с Android, стартирайте приложението TikTok и намерете видеоклипа, който искате да изтеглите. На дясната страна на екрана трябва да има икона за споделяне. 

Това отваря списък с опции, включително споделяне на видеоклипа в други социални мрежи. Намерете опцията Запазване на видеоклип и я докоснете, за да изтеглите видеоклипа безплатно. 

Забележете, че тази опция е достъпна само ако потребителят позволява на други потребители да изтеглят техния видеоклип. 

Как да изтеглите TikTok видеоклипове безплатно на iOS

Изтеглянето на видеоклипове безплатно на iOS устройства изисква повече стъпки. Започнете като отворите приложението TikTok и потърсите видеоклипа, който искате да изтеглите. 

След като сте намерили видеоклипа, докоснете бутона За споделяне, превъртете опциите и изберете Запази видео. Видеоклипът ще започне да се изтегля и всичко, което трябва да направите, е да изчакате, докато лентата за прогрес достигне до края. 

След това можете да проверите приложението Снимки, за да видите дали устройството ви е изтеглило видеоклипа напълно. 

Приложения, които ви помагат да изтеглите видеоклипове от TikTok безплатно

Съществуват много приложения, които ви позволяват да изтеглите видеоклипове от TikTok безплатно на вашия телефон и компютър.  

Открийте стъпка по стъпка как да изтеглите видеоклипове от TikTok безплатно
Източник на изображението: BBC

Ако потребителят е деактивирал функцията “Запазване на видеоклип”, няма да можете да изтеглите видеоклипа. Освен ако нямате екранен рекордер, можете да използвате тези приложения, за да изтеглите видеоклипа за себе си.  

Имайте предвид, че все пак трябва да поискате разрешение от собственика на видеоклиповете и сметката, преди да изтеглите нещо.

VideoProc Converter AI

VideoProc Converter AI е едно от най-добрите приложения за сваляне на видеа от TikTok безплатно. То също е безопасно и ефективно за сваляне на видеа от много други социални мрежи. 

Най-добрата част в използването на това приложение е, че ви позволява да сваляте видеоклипове без воден знак. С няколко опции можете лесно да свалите видеото, като веднага ви осигурява висококачествени резултати. 

Приложението разполага и с инструменти за редактиране, които ви помагат да премахнете воден знак, да завъртите видеоклиповете и още много други.

SaveTT

SaveTT е още един приложение за изтегляне на видеоклипове от TikTok, което ви позволява лесно да изтеглите видеоклипове от TikTok в MP3 и MP4 формат. 

Предлага бързи и лесни изтегляния без никакви ограничения за изтегляне. Можете също така да изтеглите видеоклипове без воден знак и дори да споделите своите изтеглени видеоклипове с приятели офлайн.

SnapTik

Ако търсите бърз и лесен начин да изтеглите видеоклипове от TikTok без да се занимавате с много менюта и опции, SnapTik е най-добрият избор. Можете да изтеглите видеоклипове на всяко устройство, и той не оставя воден знак, за да подобри качеството на видеото. Това е безплатно за използване и получавате резултатите само след няколко секунди след като изтеглите видеото. Всички видеоклипове се съхраняват директно на вашето устройство, така че няма нужда да се притеснявате, че те ще бъдат съхранени някъде другаде.

TikMate

TikMate е мощен инструмент, който ви позволява да изтегляте и управлявате видеоклипове с HD качество. Ако търсите най-доброто приложение за изтегляне на TikTok видеоклипове, това е най-доброто на пазара. 

Приложението предлага също инструменти, чрез които можете да управлявате всички свои изтеглени видеоклипове и да ги редактирате директно след изтеглянето. Можете също така да преглеждате изтеглените видеоклипове чрез вградения плейър в приложението. 

Изтеглянето на TikTok видеоклипове е много лесно и безплатно. С TikMate можете да направите това само с няколко стъпки.

Заключение

С милиони хора, използващи TikTok, за да намерят забавни и високообразователни видеоклипове, много от тях търсят начини да запазят и свалят тези видеоклипове по различни причини. Затова е важно да научите как да сваляте видеоклипове от TikTok безплатно. Всичко, което трябва да направите, е да следвате стъпките по-горе и да свалите видеоклиповете без да се занимавате с много проблеми.

Четете на друг език